little boss baby spa & massage

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Little Boss Baby Spa & Massage

Eskişehir Little Boss Baby Spa & Massage, bebekler ve çocuklar için özel olarak tasarlanmış bir spa ve masaj merkezidir. İşletme, bebeklerin ve çocukların rahatlamasını ve keyifli vakit geçirmesini sağlayacak hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Little Boss Baby Spa & Massage, 2018 yılında Eskişehir'de açılmıştır. İşletme, bebeklerin ve çocukların sağlıklı gelişimine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

İşletmenin fiyatları hizmete göre değişiklik göstermektedir. Detaylı fiyat bilgisi için işletme ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Bebek ve çocuklar için özel tasarlanmış spa ve masaj hizmetleri
  • Uzman personel eşliğinde hizmet sunulması
  • Doğal ve organik ürünlerin kullanılması
  • Rahatlatıcı ve eğlenceli ortam
Little Boss Baby Spa & Massage'i tercih etmeniz için bebeklerinizin ve çocuklarınızın sağlıklı gelişimine katkıda bulunacak özel hizmetler sunmaktayız. Uzman personelimiz ve doğal ürünlerimizle, sevdiklerinize unutulmaz bir deneyim yaşatmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı little boss baby spa & massage Yorumlar - 1

user313777

Eskişehir Little Boss Baby Spa & Massage Spa'da harika bir deneyim yaşadım. Çalışanlar çok ilgili ve profesyoneldi. Masaj hizmeti de çok rahatlatıcıydı. Bebeğim de çok mutlu ve huzurlu hissetti. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

5 Ekim 2024
Ayşenur Civelek

Ayşenur Civelek

Batıkent şubenizde kızımla çok güzel bir gün geçirdik. Gizem hanım ilgisi, alakası ve güler yüzüyle gayet tatlıydı. Her şeyden önce kendisinin de anne olduğunu bilmek en güzel şey :)) Yeni açılan bir şube olmasına rağmen her şey yerli yerinde ve temizdi, gitmeden önce en çok sıcaklıkla ilgili kaygılarım vardı. Ancak ortam ısısı da su sıcaklığı da gayet iyiydi. Ne üşüdük ne terledik olması gereken ayardaydı. Mahallemize böyle güzel bir işletmenin böyle nezaket dolu bir işletmeci tarafından açılması çok sevindirici, her şey için çok teşekkürler 🎈🎈

2022:06:16 11:45:45
Gülşah Özmenn

Gülşah Özmenn

Daha öncesinde ilk bebeğimi İstanbulda götürmüştüm bu defa memleketimde götürmek istedim ama memnun kalmadım mekan çok küçük temiz fakat rahat hareket alanı yok masaj kısmı anneye bırakılmış ilgilenen arkadaş hareketi maket bebekte gösteriyor fakat masajdan anlayan bebek hemşiresi veya eğitim almış biri tarafından bilgilendirilerek bebeğe yapılmasını tercih ederdim istanbulda bu şekilde çünkü hangi noktaların bebeğe neye iyi geldiğini gaza nasıl masaj yapılması gerektiği anlatılabilirdi umarım kendinizi daha çok geliştirirsiniz

2023:01:01 10:46:41
Okan Değirmen

Okan Değirmen

Kesinlikle tavsiye ETMİYORUM. 1 Seans alana 1 Seans hediye kampanyası vardı. Bu kampanyadan yaralanmak istedik. Firma sahibi Yağmur hanım tamam dedi ve ödemeyi kendilerine havale yaptık. Daha sonrasında ilk seansımıza gittik, bebeğimiz ağladı ve giremedi. Yağmur hanım bebeği sakinleştirip tekrar sokmamıza dahi izin vermedi. Nasıl olsa hediye seansımız var diye ses çıkarmadık. Şimdi hediye seans için randevu oluşturmak istedik. Yağmur hanım ben işletmeyi devrettim bu hakkınız yandı dedi. İşletme ile görüştüm onlar da aynısını söyledi. Güya video yayınlamışlar bununla ilgili. 170 TL boşu boşuna verdik. Firma ile mesajlaşmalar var. Vaktim olursa yargıya taşıyacağım.

2022:08:31 14:36:27
Nilay Kan

Nilay Kan

Kızımı Bozüyük şubesine götürmüştüm. Temizlik, ilgi, iletişim herşey çok iyiydi. Heryerin biz gelmeden dezenfekte edildiğini instagram hikayelerinden birebir gördüm, kızımla çok keyifli vakit geçirdik. Tatlı dilli güleryüzlü işini severek yapan little boss ailesine çok teşekkür ederiz. :)

2021:10:09 18:00:19
Ayşe Bilgin

Ayşe Bilgin

Biz kızımızın kırk uçurması için Odunpazarı şubesine gittik .Elif hanımcığım o kadar güzel alakadar oldu ve bilgilendirdi ki bizi çok memnun kaldık. Başta tereddüt içerisindeydik korona salgını açısından hijyen bizi düşündürdü. Ama Elif hanımın hikayelerinde paylaşmış olduğu her bebeğin seans bitişindeki temizlik hassasiyeti bütün tereddütlerimizi bitirdi. Kızımızda çok sevdi hidroterapiyi devamlılığını sağlamayı düşünüyoruz.☺️☺️

2021:10:13 07:28:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–20:00
  • Salı 10:00–20:00
  • Çarşamba 10:00–20:00
  • Perşembe 10:00–20:00
  • Cuma 10:00–20:00
  • Cumartesi 10:00–20:00
  • Pazar 10:00–20:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı