Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Yön AVM

Eskişehir Yön AVM, şehrin en büyük alışveriş merkezlerinden biridir. 2005 yılında açılan AVM, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine alışveriş deneyimini en üst seviyede sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Yön AVM, Eskişehir'in en işlek caddelerinden biri olan İsmet İnönü Caddesi üzerinde konumlanmaktadır. AVM, açıldığı günden bu yana şehrin alışveriş ve eğlence merkezi olma yolunda hızla ilerlemiştir.

Fiyat Politikası

Yön AVM, her bütçeye uygun fiyatlarla geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine avantajlar sağlayarak alışveriş keyfini artırmayı amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve çeşitli mağazalar
  • Restoran ve kafe seçenekleri
  • Sinema ve eğlence alanları
  • Otopark imkanı
Yön AVM, kaliteli hizmet anlayışı, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyat politikasıyla Eskişehir'de alışveriş yapmak isteyen herkes için ideal bir tercihtir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Yön AVM Yorumlar - 1

user313767

Eskişehir Yön AVM, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla alışveriş yapmak için ideal bir yer. Mağazaların düzenli ve temiz olması da ayrıca memnuniyet verici. Ancak bazı zamanlarda kalabalık olabiliyor ve bu da alışveriş deneyimini biraz zorlaştırabiliyor. Yine de genel olarak keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatıyorlar. Puan : 4

5 Ekim 2024
Tugçe Nur Celik

Tugçe Nur Celik

ASLA TAVSİYE ETMİYORUM. PERSONELİNE KADAR DEĞİŞTİRİLMESİ GEREKEN BİR YER!!!!Şimdiye kadar hiçbir işletme hakkında kötü yorum yapmadım ama artık gerçekten sabır taşıran bir yer.Ben burası kadar ilgisiz bir yer hayatımda görmedim. Size ürünü satana kadar kırk takla atıp sattıktan sonra yüzünüze bakan olmuyor.Çeyizime aldığım kahvaltı seti kırık geldi. Kırık gelen parçaları 10 aydır göndermiyorlar. Aylarca gittik konuştuk her defasında gelecek dediler, hatta özel araçla getirteceğiz dediler gönderdiler.Son 2 aydır da fabrikada artık üretilmiyor elimizde ürün yok dediler, o zaman değiştirin diyorum olur ama fiyat farkı çıkar diyorlar. Ben o fiyattan almak isteseydim gider şimdi alırdım. Zamanında ödemesini yaptım, ürün gelmiyor diye ben neden fiyat farkı ödüyorum? Kendi hatalarını asla kapatmıyorlar aksine karşılarında çocuk var gibi kelime oyunu yapıp gönderiyorlar.Ben gerekli her yere şikayetimi yaptım, avukatımı ayarladım. Mağduriyetim çözülmediği takdirde mahkemeye kadar gidecek bu iş.

2023:09:20 11:26:11
yenay candeveci

yenay candeveci

Berbat bir yer ürünleri olmaması na rağmen iptal etmiyorlar ve bankada kredi onaylı ve kullanılmış gözükmekte iki ayı geçti insanları madur etmekte üzerlerine yok

2023:11:02 09:29:46
Semra Demir

Semra Demir

Berbat bir yer yatağım kırıldı 3aydir gelen olmuyor ikibirde oyalıyor insanları malları hiç iyi değil kesinlikle tavsiye etmiyorum gitmeyin

2023:12:08 12:26:45
Nilgun Onder

Nilgun Onder

Aldığımız ürünlerin bir kısmı gelmedi şans eseri öğrendik ki siparişi bile verilmemiş henüz. Ayrıca müdürü çok kaba kesinlikle tavsiye etmiyorum

2023:08:22 14:50:10
Büşra YALÇIN

Büşra YALÇIN

Çalışma ahlakına uymayan bir işletme.Beyaz eşya aldık totalde 3 parça için 61 bin tl ödeme yaptık.Bize kestikleri faturada aldığımız bulaşık makinesinin düşük modelini 4 programlısını vermişler bize,Hemen mağazaya gittik nasıl böyle bişey olabilir diye.Mağaza müdürü olduğunu söyleyen beyefendi stok yokmuş o yüzden size daha düşük model 4 programlı gönderilmiş dedi.Ürünün satışını bize kendisi yaptı.madem stok yoktu neden sattınız!!Toplam fiyatı sabit tutarak aldığımız ürünün alt modeli bize gönderildi.Faturayı incelemesek asla haberimiz olmayacak.Beyefendiye neden bizden habersiz aldığımız ürünlerde değişiklik yapılıyo dediğimizde ukala bi tavırla aranmamışsınız dedi.İşletme adına bi özür dahi dilemedi.Yaptığınız TERBİYESİZLİK.ASLA ALIŞVERİŞ YAPILACAK Bİ İŞLETME DEĞİLL!!

2023:07:17 10:51:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:30
  • Salı 09:00–20:30
  • Çarşamba 09:00–20:30
  • Perşembe 09:00–20:30
  • Cuma 09:00–20:30
  • Cumartesi 09:00–20:30
  • Pazar 11:00–20:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı