Cassaba Modern

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Cassaba Modern Eskişehir

Cassaba Modern, Eskişehir şehrinde bulunan bir butik oteldir. 2010 yılında açılan otel, şehrin merkezi konumunda yer almaktadır ve misafirlerine konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

Cassaba Modern, Eskişehir'in tarihi dokusunu modern bir şekilde yansıtan bir oteldir. Otel, şehrin kültürel mirasını koruyarak misafirlerine benzersiz bir konaklama deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Cassaba Modern, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı amaçlamaktadır. Otel, misafirlerine konforlu bir konaklama deneyimi yaşatırken bütçelerini de düşünmektedir.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konum
  • Lüks ve modern tasarım
  • Konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Ücretsiz Wi-Fi
Cassaba Modern, Eskişehir'de konaklamak isteyen misafirler için mükemmel bir seçenektir. Merkezi konumu, lüks ve modern tasarımı, uygun fiyat politikası ve kaliteli hizmet anlayışıyla öne çıkan otel, unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Cassaba Modern Yorumlar - 1

user313733

Eskişehir Cassaba Modern Alışveriş Merkezi, şehrin en büyük ve modern alışveriş merkezlerinden biri. Geniş ürün yelpazesi, temiz ve düzenli ortamı ile alışveriş yaparken keyifli bir deneyim sunuyor. Ayrıca içerisinde bulunan restoran ve kafe seçenekleri de oldukça çeşitli. Ancak bazı zamanlarda kalabalık olabiliyor ve bu durumda dolaşmak biraz zor olabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir alışveriş merkezi. Puan : 4

5 Ekim 2024
Pamir Çerçi

Pamir Çerçi

Eskişehir'in kalbinde, modern mimarisiyle dikkat çeken Cassaba Modern, açık hava konsepti sayesinde ziyaretçilere keyifli bir deneyim sunuyor.Birbirinden farklı zamanlarda ziyaret etme şansı bulduğum bu yaşam merkezi, az sayıda mağazasıyla alışverişten çok, lezzet ve eğlence arayanları memnun ediyor. Her bir ziyaretimde mekanın sunduğu geniş ve ferah ortam, şehrin dinamik atmosferini yansıtıyor.Cassaba Modern, Eskişehir'de sosyal yaşantının canlılığını hissetmek ve şehrin kültürüne dâhil olmak isteyen herkes için ideal bir buluşma noktasıdır.

2024:01:22 05:00:08
Habib Karabulut

Habib Karabulut

Sanatsal çalışmalarla dolu ve üstü açık küçük bir avm.Otopark vale dışında yok kendine ait valesiz bir otoparkı olursa daha güzel olur.

2023:11:18 10:59:34
Özcan

Özcan

Scroll down for eng.Özdilek’in arka tarafında bir çok güzel mekanın ve alışveriş yerinin olduğu bir yapı. Tasarımı, barındırdığı markalar, havası gayet iyi.Behind the Özdilek shopping mall you can see the building. İt has a lot of good brands and good coffee shops also alcohol places. Design of the building is well designed.

2024:01:02 10:22:05
mnwrkrt

mnwrkrt

Güzel temiz sakin ancak Eskişehir de yaşayanlar için ne kadar verimli bilmiyorum bir de otoparkı yok aracınızı ücretli otoparka bırakmak durumdasınız.

2023:11:18 19:20:47
Oğuzhan Toroslu

Oğuzhan Toroslu

Konumu güzel, boyutuna göre içerisinde yeteri kadar çeşitli ve güzel mekân bulunuyor.

2023:11:26 10:24:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–02:00
  • Salı 10:00–02:00
  • Çarşamba 10:00–02:00
  • Perşembe 10:00–02:00
  • Cuma 10:00–02:00
  • Cumartesi 10:00–02:00
  • Pazar 10:00–02:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı