FLO Eskişehir Espark AVM Mağazası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

FLO Eskişehir Espark AVM Mağazası

FLO Eskişehir Espark AVM Mağazası, Eskişehir şehrinde bulunan bir ayakkabı mağazasıdır. Mağaza, geniş bir ürün yelpazesi sunarak müşterilerine kaliteli ve trend ayakkabı modelleri sunmaktadır.

Tarihçe

FLO Eskişehir Espark AVM Mağazası, 2010 yılında Eskişehir'de açılmıştır. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet kalitesini arttırmış ve geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.

Fiyat Politikası

FLO Eskişehir Espark AVM Mağazası, uygun fiyat politikası ile dikkat çekmektedir. Her bütçeye uygun ayakkabı modelleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve trend ayakkabı modelleri
  • Uygun fiyat politikası
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
FLO Eskişehir Espark AVM Mağazası, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşterilerine alışveriş keyfi yaşatmaktadır. Geniş ürün yelpazesi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile tercih edilmesi gereken bir ayakkabı mağazasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı FLO Eskişehir Espark AVM Mağazası Yorumlar - 1

user313723

FLO Eskişehir Espark AVM Mağazası geniş ürün yelpazesi ve kaliteli markalarıyla dikkat çekiyor. Mağaza içi düzenlemesi ve temizliği de oldukça başarılı. Personel ise müşterilere yardımcı olmaktan ve güleryüzlü hizmet vermekten asla kaçınmıyor. Fiyatlar da oldukça makul seviyede. Kesinlikle tercih edilesi bir ayakkabı mağazası.

5 Ekim 2024
Kamer Derya Arı

Kamer Derya Arı

Aradığınız her ürünü, numarasını bulabilirsiniz. Ürün çeşitliliği ve uygun fiyat da cabası. Ayrıca, mağaza çalışanları, güler yüzlü ve müşkülpesent müşterilere dahi gâyet saygılı bir sabırla hizmet veriyor. Mağazada tükenmiş ürünler için de pratik yönlendirmeler yapılıyor. Teşekkürler FLO

2023:11:02 07:38:14
aytekin coban

aytekin coban

Daha önce İnternet sitesinden satın aldığım ayakkabıları ilk olarak 2 ay sonra giydim ilk giydiğimde sağlı sollu rahatsızlık vermesiyle iade etmek istedim gariptir ki ilk gittiğimde benimle ilgilenen görevli değişim fişi verdi fakat zamanım olmadığı için daha sonra gelip seçim yapabileceğini de söylemesine rağmen 1 hafta sonra gittiğimde değişim yapılamayacağı ayakkabıları incelemeye gondereceklerini soylediler. İnceleme sonucunda değişim yapılamayacağı söylendi hiç bir şekilde malının arkasında durmuyorlar.

2023:09:17 18:07:48
sadi özkan

sadi özkan

Bütçenize gore bir cok urunu bir arada gormeniz mumkun.reyon personeli yetersiz.ama cesit olarak cok cesit var..aradiginizi bulma ihtimaliniz yuksek diyebilirim...

2022:09:25 19:30:52
Mustafa Eymen Kilinc

Mustafa Eymen Kilinc

Mağazalarından ayakkabı sipariş ettim ve tam 10 gün geçti hiç bir haber veya bildiri gelmedi ayrıca telefon hatlarıda yokmuş müşteri temsilcisinede bağlanamıyorsunuz.Kriz,cinnet,nöbet geçirmek isteyenlere tavsiye ederim👍

2023:09:04 08:24:46
Pinar Kahya

Pinar Kahya

Iki kere girdim ve kasada 20 dakikka bekledik gercekten hizmet sifir kasadaki çalişanlar gulmekten ve muhabbetten işini yapmaya firsat bulamadilar.

2023:08:01 17:12:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı