Kanatlı Alışveriş Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Kanatlı Alışveriş Merkezi Eskişehir

Kanatlı Alışveriş Merkezi, Eskişehir şehrinde alışveriş ve eğlence deneyimini bir araya getiren bir merkezdir. 2005 yılında açılan bu alışveriş merkezi, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Kanatlı Alışveriş Merkezi, Eskişehir'in en büyük alışveriş merkezlerinden biri olup, şehrin alışveriş ve eğlence hayatına önemli bir katkı sağlamaktadır. Açıldığı günden bu yana sürekli olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Kanatlı Alışveriş Merkezi, her bütçeye uygun fiyatlarla geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine avantajlı alışveriş imkanları sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Ünlü markaların mağazaları
  • Restoran ve kafe seçenekleri
  • Sinema ve eğlence alanları
Kanatlı Alışveriş Merkezi, alışveriş yaparken eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için ideal bir mekandır. Geniş ürün yelpazesi, kaliteli hizmet anlayışı ve avantajlı fiyat politikasıyla müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Kanatlı Alışveriş Merkezi Yorumlar - 1

user313689

Eskişehir Kanatlı Alışveriş Merkezi, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli mağazalarıyla alışveriş yapmak için ideal bir mekan. Ayrıca restoran ve kafe seçenekleri de oldukça çeşitli. Ancak bazı zamanlarda kalabalık olabiliyor ve park yeri sorunu yaşanabiliyor. Genel olarak temiz ve düzenli bir alışveriş merkezi.

5 Ekim 2024
Tugce Tas

Tugce Tas

Tam bir genç mekanı. Orta yaşlıysanız burada nir tık sıkılabilirsiniz.. Özellikle oyun alanına bayıldım. Ayrıca avmnin önündeki cafeler oldukça güzel. Tavsiye ederim.

2023:08:29 19:49:55
MUTİSİM CEDAN

MUTİSİM CEDAN

7 Şubat 2007 açılış tarihli"Dün… "Eskişehir'in en kaliteli ununu üreten Kanatlı markasıydı." Bugün Eskişehir'lilerin hayatını kolaylaştıran ve aynı zamanda eğlence ortamı sunan bir yaşam merkezi haline geldi. Şubat 2007'de Eskişehir'in ilk alışveriş merkezi olarak kapılarını açan Kanatlı Alışveriş Merkezi, tarihi eser olarak değerlendirilen otantik mimari yapısı ile Eskişehir'in merkezinde yerini aldı. Kanatlı Alışveriş Merkezi'nin bulunduğu alan 1922 yılından bu yana Kanatlı ailesine ait olup; başlangıçta un fabrikası olarak kurulmuştur. Kanatlı Alışveriş Merkezi inşaatı Kasım 2005'te başlatılmış, 07 Şubat 2007 tarihinde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Sn. Abdüllatif Şener tarafından hizmete açılmıştır. Açıldığı gün 57 bin kişi tarafından ziyaret edilmiştir. Açıldığı günden bu yana müşterilerini kazançlı ve keyifli alıverişi eğlence ile buluşturan Kanatlı AVM, Eskişehir'in kalkınması için de birçok sosyal sorumluluk ve kültürel organizasyona da imza atmıştır. Kanatlı Alışveriş Merkezi ziyaretçi sayısını her gün arttırarak kendi alanında bir marka olmaya devam etmektedir. Misafirlerimiz alışverişin yanı sıra, hayatı kolaylaştıran ve eğlendiren keyifli dakikalar yaşamaktadır. Sunduğumuz hizmet hazır giyimden elektroniğe, marketten spor giyime, aksesuardan eğlenceye, yemek seçeneklerinden sıcak ve soğuk içeceklere kadar birçok farklı kategoride hizmet vermektedir."içindeki mağazalar:BOYNERB&E parfumumDOST kitabeviPOPEYESKİNG BURGERKAHVE DÜNYASIO DÜRÜMPİDEMHARİBOJOY PARKMİGROSÇALIŞMA SAATLERİ10:00 - 22:00Pazartesi - Pazar250 TL üzeri yapacağınız alışverişlerinizde 2,5 Saat Ücretsiz otopark hizmetinden faydalanabilirsiniz." Değerli misafirimiz, Kanatlı AVM Yönetim Ekibi olarak sizi alışveriş merkezimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bizimle birlikte olduğunuz süreç içerisinde ürün ve hizmet alışverişlerinizde ki öneri ve eleştirilerinizi bizimle paylaşırsanız, Kanatlı AVM Yönetim Ekibi olarak kurumsal çizgimizi bozmadan sizlerin tavsiyeleri ile en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Bilgi, paylaşımınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür eder, yaşamınız ve her gününüzün sağlıkla, keyifle, huzurla ve mutlulukla  geçmesini dileriz.Sizinle Birlikte Olmak Büyük Bir Keyif . . .Sevgi ve Saygılarımızla,Zehra KutluKanatlı AVM Genel Müdürü "

2023:10:21 07:03:46
Barış Güzelsoy

Barış Güzelsoy

Küçük ama güzel bir alışveriş merkez. Temel markalar var ama özel olan hiç bir şey yok. Esparkın gölgesinde kalıyor maalesef. Giriş katındaki mekanlar keyifli.

2023:12:12 12:21:57
Beran Çağlı

Beran Çağlı

Kompakt özelliği eskişehirin şehir ruhuna uyuyor. Boyner özellikle ayakkabı ve giysi alışverişi için uygun bir yer. Eskişehirin en iyi sinema salonu buradadır. Filmlerde ekran rengi kısılmaz ve eğer filmi büyük sinema salonunda izleyecekseniz güzel bir deneyim yaşatır. Film biletleri esparka göre uygundur.

2024:01:13 10:11:40
Yusuf YURTSEVEN

Yusuf YURTSEVEN

Espark a göre çok küçük çaplı ama porsuk çayı yakınında olduğu için işiniz düşerse hemen girip bir şeyler alabilirsiniz. Biz sinemayı kullanmıştık. Sevgililer için çift kişilik koltukları olan güzel salonları var. Rahat ve konforlu. Film güzelse çok eğlenceli olabilir. Sinema katına çıkmak biraz eziyet gibi asansörün kullansanız daha iyi. Sadece üçüncü ve dördüncü katta tuvalet mevcut. Dışarıdan büyük gibi gözüküyor ama içerisi küçük gibi geliyor. Sigara kullananlar için terası falan yok dışarı çıkmak zorundasınız.

2023:03:20 02:37:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı