Cemal Mümtaz Sosyal Bilimler Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Cemal Mümtaz Sosyal Bilimler Lisesi

Cemal Mümtaz Sosyal Bilimler Lisesi, Eskişehir ilinde eğitim veren köklü bir okuldur. 1985 yılında kurulan okul, sosyal bilimler alanında öğrencilere eğitim imkanı sunmaktadır.

Okul, öğrencilere geniş bir sosyal bilimler programı sunmaktadır. Psikoloji, sosyoloji, tarih, coğrafya gibi derslerin yanı sıra öğrencilere sosyal bilimler alanında geniş bir perspektif kazandırmayı hedeflemektedir.

  • Nitelikli öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri
  • Öğrenci odaklı eğitim anlayışı
Cemal Mümtaz Sosyal Bilimler Lisesi, öğrencilerin sosyal bilimler alanında donanımlı bireyler olmalarını sağlayan köklü bir eğitim kurumudur. Öğrencilerin akademik başarılarına önem veren okul, aynı zamanda öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerine de katkıda bulunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Cemal Mümtaz Sosyal Bilimler Lisesi Yorumlar - 1

user313533

Eskişehir Cemal Mümtaz Sosyal Bilimler Lisesi Ortaokulu, öğrencilerine sağladığı eğitim imkanları ve sosyal aktivitelerle ön plana çıkan bir okuldur. Öğretmenlerin ilgili ve donanımlı olması, öğrencilere bireysel olarak destek vermeleri okulu tercih edilebilir kılıyor. Ancak fiziki koşulların daha iyi olması gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir okul olduğunu söyleyebilirim.

5 Ekim 2024
Erdinç Şen

Erdinç Şen

oğlumun okuduğu başarılı ve iyi bir okul henüz hazırlık sınıfındayız bizde inşallah başarılarını görmek isteriz

2023:10:27 12:03:08
ooof of

ooof of

Öğrencinin yanında olan bir okul değil. YKS'ye odaklanmanız gereken 11 ve 12. sınıfta mantık, psikoloji, sosyoloji, Osmanlı Türkçesi, sosyal bilim çalışmaları, kültür medeniyet, sanat tarihi gibi öğrenildiği takdirde sınava hiçbir katkısı olmayacak, sadece zamanınızı çalacak dersler okutuluyor ve bu derslerin hocaları bu durumu düşünüp sizi tolere etmiyor. Özellikle bu senelerde çoğu kişi saydığım derslerden ötürü açığa geçiyor. Asla tavsiye etmem.

2022:11:06 20:19:58
wien

wien

Idare, sırf uğraşmak istemediği için çoğu işlem yapılması gereken olayı görmezden gelip örtbas etmeye çalışıyor. Öğrencinin ne yaşadığı veya ne düşündüğü yöneticiler için önemli değil, idarenin tamamı zerre iş ahlakı olmayan insanlardan oluşuyor. Bütün diğer devlet kurumları gibi yozlaşmış bir yapıda. Beş senenizi çöpe atmayın.

2022:10:04 19:42:23
Bartu Altın

Bartu Altın

Gerçekten Öğrencileri cok kavgacı ve kötümser. okul idaresi bunla ilgili hic bir sey yapmıyor!!!!!!

2023:05:05 15:57:16
Mahir Kaygusuz

Mahir Kaygusuz

Merhaba kızımın yüzdelik dilimi 14.62 acaba kabul eder misiniz bizi ilk tercihimiz Cemal mümtaz lisesi

2022:07:01 13:34:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı