Toki Şehit Savaş Kubaş Anadolu Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Toki Şehit Savaş Kubaş Anadolu Lisesi

1998 yılında Eskişehir'de kurulan Toki Şehit Savaş Kubaş Anadolu Lisesi, öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunmaktadır. Okul, gençlere çağdaş eğitim anlayışıyla donanımlı bir ortam sağlamayı hedeflemektedir.

Tarihçe

1998 yılında Toki tarafından kurulan okul, o günden bu yana binlerce öğrenciye eğitim hizmeti vermektedir. Modern eğitim anlayışıyla donatılan okul, öğrencilerin akademik başarılarına önem vermektedir.

Fiyat Politikası

Okul, eğitim hizmetlerini uygun fiyatlarla sunmaktadır. Ayrıca, başarılı öğrencilere burs imkanları da sağlanmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern eğitim anlayışı
  • Donanımlı laboratuvarlar
  • Alanında uzman öğretmen kadrosu
  • Sosyal etkinliklere önem veren bir okul kültürü
Öğrencilerin akademik başarılarına önem veren, çağdaş eğitim anlayışıyla donatılmış Toki Şehit Savaş Kubaş Anadolu Lisesi, gençlerin geleceğe daha güvenle bakmalarını sağlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı Toki Şehit Savaş Kubaş Anadolu Lisesi Yorumlar - 1

user313485

Okulun fiziki koşulları oldukça iyi ve modern bir şekilde tasarlanmış. Öğretmenlerin ilgisi ve öğrencilere olan yaklaşımı da oldukça olumlu. Eğitim kalitesi yüksek ve öğrencilerin başarıları da bunu destekler nitelikte. Spor ve sanat etkinliklerine de önem veren bir okul. Genel olarak çok başarılı bir eğitim kurumu olduğunu söyleyebilirim.

5 Ekim 2024
Cemal Yener Eren

Cemal Yener Eren

Eğer bu okulda okuma imkanı olan varsa sakın kaçırmasın. 4 sene burada okudum 2016 2020 arası. İlk günümü hatırlıyorum gitmeyeceğim bırakacağım diye, ama şuan diyorum ki keşke tekrar okuma şansım olsa bütün anılarım orada. Müdür beyden Müdür yardımcılarına, hocalarına kadar herkes dört dörtlük. Keşke o okuduğum yılları tekrar okuyabilsem. Ayrıca ben ve 2 kardeşim de burada okuduk. En küçük kardeşimi de hemen buraya kayıt ettirdim hiç kaçırmayın

2023:09:05 13:04:09
Arda Yilmaz

Arda Yilmaz

Okul ve öğretmenler fazlasıyla iyi ve donanımlı yani en azından pek çoğu öyle bazı öğretmenler sahip oldukları ders disiplininden dolayı uyum sağlaması zor olsada öğrenciler eninde sonunda alışıyor. Okul öğretim bakımından mükemmel,öğrencinizin uyumm sağlaması da öyke çok uzun sürmez. Öğle aralarında eğer eviniz okula yakınsa çıkış kartı kullanarak öğrenciniz yemeğini evde yiyebilir,değilse yemekhane ve kantin gibi alternatif seçenekler de var. Okulumuz öğrencileri elbette genel anlamda saygılı ve düzgün çocuklar ancak aldıkları aile terbiyeleri onları kolayca ayırt etmenize yarıyor. Okul yönetimi bu konuda ne kadar önlem alırsa alsın herşey öğrencinin kendisinde bitiyor. Buna değinmemin sebebi okuldaki belirli kuralların ihlal edilmesi elbette kurallar ihlal edilebilir ve bunun cezası her zaman disiplin değildir ancak bu durumu suistimal edienler de var. Demem o ki okulumuz mükemmel bir okul ön yargı ile yaklaşması çok kolay olsada her halükarda öğrencinizin sevbileceği türden bir okul.

2024:01:02 21:18:37
Türkist Beg

Türkist Beg

okulda sıralarımız kırık dökük kaç haftadır kimse gelip değiştirmiyor (idareye söylememe rağmen) ayrıca her şeyde disiplinle tehdit ediyorlar hapishanemi okulmu belli değil gitmeyin

2023:04:24 15:52:10
Cenhaz Inal

Cenhaz Inal

Daha yeni kayıt yaptırdık öğrencimizi gelecek dönemlerde bakacağız

2023:08:29 10:55:32
Forse Reklam Ve Bilgi Ajansı

Forse Reklam Ve Bilgi Ajansı

Müdür konuşmasında kılık kıyafet kontrolü yapılacak diyor ama kendisi kot pantolon ile geliyor. Öğrenciler müdürden daha özverili müdüre göre. Fikir ve zikir aynı değil. Öğrencisine örnek olmalı.

2022:04:01 20:00:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:00
  • Salı 08:00–19:00
  • Çarşamba 08:00–19:00
  • Perşembe 08:00–19:00
  • Cuma 08:00–19:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı