Yeni nesil eğitim kurumları

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Yeni Nesil Eğitim Kurumları Eskişehir

Yeni Nesil Eğitim Kurumları, Eskişehir şehrinde eğitim hizmeti sunan öncü bir kurumdur. 2005 yılında kurulan kurum, öğrencilere çağdaş eğitim yöntemleriyle donanımlı bir eğitim imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Yeni Nesil Eğitim Kurumları, kurulduğu günden bu yana binlerce öğrenciye eğitim vermiş ve başarılı bireyler yetiştirmiştir. Kurum, deneyimli eğitim kadrosu ve modern eğitim materyalleri ile öne çıkmaktadır.

Fiyat Politikası

Yeni Nesil Eğitim Kurumları, kaliteli eğitimi uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir. Eğitim programlarına katılım ücretleri, öğrenci ve velilerin bütçelerini zorlamayacak şekilde belirlenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman eğitim kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Bireysel öğrenci takibi ve rehberlik hizmetleri
  • Çeşitli etkinlikler ve projelerle öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlama
Yeni Nesil Eğitim Kurumları, öğrencilerin akademik başarılarını desteklerken aynı zamanda onların kişisel gelişimine de önem veren bir eğitim anlayışına sahiptir. Kaliteli eğitim ve uygun fiyat politikası ile tercih edilmesi gereken bir kurumdur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Yeni nesil eğitim kurumları Yorumlar - 1

user313477

Eskişehir Yeni Nesil Eğitim Kurumları Okulu, öğrencilere modern ve yenilikçi bir eğitim imkanı sunmaktadır. Okulun donanımlı laboratuvarları, kütüphanesi ve spor alanları öğrencilerin gelişimine katkı sağlamaktadır. Ayrıca, alanında uzman öğretmen kadrosuyla öğrencilere bireysel ilgi gösterilmekte ve başarıları desteklenmektedir. Eskişehir Yeni Nesil Eğitim Kurumları Okulu, öğrencilerin akademik ve sosyal yönden gelişimine önem veren bir eğitim kurumu olarak öne çıkmaktadır.Puan : 5

5 Ekim 2024
Sare Nisa Kızılhan

Sare Nisa Kızılhan

Tüm öğretmenlerimiz çok ilgili.Hepsi derslerimizi çok etkili anlatıyor.Gelişimimizi yakından takip ediyorlar.Okula yardımcı oluyor.Kurs sayesinde diğer derslerimide ilerlettim.Öğretmenlerimiz aynı zamanda çok eğlenceli.Dersler çok zevkli geçiyor.Derslerde esprili bir şekilde ders çalışıyoruz.Arkadaş ortamımız genişliyor.Yeni insanlarla tanışmak bizi olumlu yönde etkiliyor.

2023:12:16 08:59:26
ipek mercan

ipek mercan

Öğretmenlerimi çok seviyorum,Hepsi çok iyi ve ders anlatımları çok güzel. Matematik dersi öğretmeninin anlatımı çok iyi , İngilizce öğretmeni çok güzel, çok iyi bir hoca ve sosyal hocasının dersi çok eğlenceli, komik. Gerçekten öğretmenler çok iyi kalpli ve anlatımları çok güzel.Sizinde gelmenizi tavsiye ederim.

2023:12:17 08:13:45
İpekTaşcıoğlu123 Taşçıoğlu

İpekTaşcıoğlu123 Taşçıoğlu

Hocalarımız çok güzel ders anlatıyorlar.ÖZELLİKLE REHBERLİK HOCAMIZ ÇOK İLGİLİ VE ÇOK SEVECEN BİRİ .Buyüzden ders çalışma isteğimizde artıyor. Hocalarla arkadaş gibi oluyoruz ve böylece derslerimize ilgilimizde artıyor. Gerçekten de çok iyi bir dershane.En önemlisi ise bütün hocalarımızın güler yüzlü olması.

2023:12:17 09:10:05
Nsa

Nsa

Eğitimleri güzel, öğretmenler samimi ve ders anlatımları hoş, konfor olarak sınıflar az kişilik olduğu için öğretim daha verimli ve güzel, çoğu sınıfta ingilizce kelime tablosu bulunuyor eğer dersten sıkılırsak oradaki ingilizce kelimeleri okuyarak yeni şeyler öğreniyoruz, dershanede ses konforunda çok güzel caddeye yakın olmadığı için araba sesi veya uçak sesi gelmiyor, ayrıca neredeyse 3 tane psikolojik danışmanı var ve ne zaman istersek gidip onlarla konuşabiliyoruz veya onlara bir şeyler verebiliyoruz bu çok hoş bir durum

2023:12:17 08:11:34
Begüm

Begüm

Yeni Nesil Eğitim Kurumları dershanesini okul açıldığından beri kullanıyorum. Öğretmenleri tarafından iyi eğtim görüp çok güzel notlar alıyorum. Çok hijyenik bir ortam var 3. Sınıftan 8. Sınıfa kadar eğitim görülüyor. Tercihim sizde gidin sizde kazanın

2023:12:17 08:20:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı