Özel Yesevi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Özel Yesevi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi

Özel Yesevi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Eskişehir şehrinde bulunan bir özel okuldur. Sağlık alanında eğitim veren bu okul, öğrencilere hem teorik hem de pratik bilgiler sunarak sağlık sektöründe kariyer yapmalarına olanak sağlar.

Tarihçe

Özel Yesevi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana sağlık alanında eğitim veren okul, öğrencilerine kaliteli bir eğitim imkanı sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Okulun fiyat politikası, kaliteli eğitimi uygun fiyatlarla sunmaya odaklanmıştır. Öğrencilerin maddi durumları göz önünde bulundurularak makul bir ücretlendirme politikası benimsenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Uzman eğitim kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve laboratuvar imkanları
  • Staj ve iş imkanları
  • Öğrenci odaklı eğitim anlayışı
Özel Yesevi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, sağlık alanında kariyer yapmak isteyen öğrenciler için mükemmel bir eğitim ortamı sunmaktadır. Uzman eğitim kadrosu, modern olanakları ve öğrenci odaklı yaklaşımıyla tercih edilmesi gereken bir okuldur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Özel Yesevi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Yorumlar - 1

user313463

Eskişehir Özel Yesevi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, sağlık alanında eğitim veren köklü bir okuldur. Okulun donanımlı laboratuvarları ve tecrübeli öğretmen kadrosu sayesinde öğrencilere kaliteli bir eğitim imkanı sunmaktadır. Ayrıca öğrencilere staj imkanları da sağlayarak mesleki deneyim kazanmalarına yardımcı olmaktadır. Ancak bazı öğrencilerin okulun fiziki koşullarından şikayetçi olduğunu duymuştum. Genel olarak başarılı bir okul olduğunu söyleyebilirim.

5 Ekim 2024
Uğur Dereli

Uğur Dereli

Okulumuzun,12. sınıf sağlık öğrencisiyim. Okulumuzun eğitim sistemi, donanımlı sağlık laboratuvarları , kültür derslerinden oluşan tyt ve ayt kursları, disiplinli ve güvenli bir okulda eğitim almanın ayrıca hastanede yapmış olduğum beceri eğitimindeki okul farkımızın oluşunu gördüm. Bu okulda eğitim alma şansına sahip olduğum için çok mutluyum. Bizi anlayan ve okul kültürünü sağlayan olduğu için tüm idarecilerime, öğretmenlerime ve personellere teşekkür ederim.

2023:09:14 09:07:01
POYRAZ. AZİZ DEMİR

POYRAZ. AZİZ DEMİR

TÜM VELILERIN DIMKATINEBasta tum ogrencilerimize basarilar dilerim veli arakadaslarada selamlar olsunBen tam 3 yil boyunca bu okulda ogrencimi omutum ve 1 ay odemelerim de aksama olmamistir cunkj hesap actirkp ek hesaptan cekiyolardi paralarini be de aonra ankay odiyodum malum pandemi doneminde ben 2 taksit odeyemedim beni icraya verdiler ve ben o parayo tam olarak 22 000 olarak odedim isjn diger tarafi da karsinda muhatap bulamiyosunu okul mudiru ismail bey eskiden aRadimi telefonlra bakardi simdi nedense bakmayi birakin 20 tane mesaj atl 1 ta esine bilw cvp yokAyni sekilde esin hanim bana tamam glrusup donecez diyip dahada ara.adilarEGITIM OGRETIM TAMAMIYLE MENFAATE DONUSMUS2 AYLIK TAKSIDI ODEYEMWYEN 22 BIN KLARAK ODEN DIGINIDE OZEL YESEVI OKUNDAN OGRENDIK

2022:10:06 18:58:58
Hulya Dallı

Hulya Dallı

Oglumun dönemindeki hiç bir arkadaşı ve oglum da dahil meslek sahibi olamadı. Çünkü laborant diye kayıt yapılan okuldan saglık memuru olarak mezun edildiler. Emek ve boşa giden Para çok yazık

2020:06:03 17:19:13
senanur Can

senanur Can

Alanında en iyi, en kaliteli, en disiplinli okullardan biridir. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın idolu ile insana ve öğrenciye çok emek veren bir kurumdur.

2020:06:19 07:15:25
Mehmet Aydin

Mehmet Aydin

Arkadaşım orada Biyoloji öğretmeni olarak işe başladı. Kaliteli bir okul olmasaydı orayı tercih etmezdi. Disiplinli ve başarılı bir okul.

2020:08:25 21:22:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:00
  • Salı 08:00–18:00
  • Çarşamba 08:00–18:00
  • Perşembe 08:00–18:00
  • Cuma 08:00–18:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı