UFUK ÇİZGİSİ FEN LİSESİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

UFUK ÇİZGİSİ FEN LİSESİ

UFUK ÇİZGİSİ FEN LİSESİ, Eskişehir şehrinde eğitim hizmeti veren bir fen lisesidir. Okul, öğrencilere fen bilimleri alanında kaliteli eğitim imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

UFUK ÇİZGİSİ FEN LİSESİ, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana başarılı öğrenciler yetiştirmekte ve eğitimde kaliteyi ön planda tutmaktadır.

Fiyat Politikası

Okulun fiyat politikası, kaliteli eğitimi uygun fiyatlarla sunmaya odaklanmıştır. Burs imkanları da bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve laboratuvar imkanları
  • Öğrenci odaklı eğitim anlayışı
  • Çeşitli sosyal etkinlikler ve kulüpler
UFUK ÇİZGİSİ FEN LİSESİ, öğrencilerin akademik başarılarını destekleyen bir eğitim ortamı sunmaktadır. Kaliteli eğitim anlayışı ve öğrenci odaklı yaklaşımıyla tercih edilmesi gereken bir okuldur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı UFUK ÇİZGİSİ FEN LİSESİ Yorumlar - 1

user313419

Eskişehir Ufuk Çizgisi Fen Lisesi, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okuldur. Özellikle fen bilimleri alanında başarılı bir eğitim programı bulunmaktadır. Okulun fiziki koşulları oldukça iyidir ve öğrencilere modern bir eğitim ortamı sunmaktadır. Ayrıca öğretmenlerin ilgili ve donanımlı olmaları da öğrencilerin başarısını artırmaktadır. Eskişehir Ufuk Çizgisi Fen Lisesi, öğrencilerine geleceğe yönelik başarılı bir eğitim sunmaktadır.Puan : 4

5 Ekim 2024
Sinem Demir

Sinem Demir

Randevu verildi zaman ayırıp gittim ama gorusemedim belli ki bir düzen yok.Basarili öğrencileri almak için bir sinav yapıyorsanız onları kaybetmemek için de bir çaba gösterseniz keske.

2024:01:25 12:05:18
Melike Acar

Melike Acar

Okuduğum okul mezun olduğum. Tüm öğretmenlerime teşekkür ediyorum.

2023:11:28 16:27:01
oyun oyuncak etkinlik Eskişehirde çocukla zaman

oyun oyuncak etkinlik Eskişehirde çocukla zaman

İki çocuğumda Genç ufuktan eğitim aldı. Dershane olarak çok güzel.Ögretmenleri çok ilgili.Rehberlik ayrı ilgili. Müdüre hanım ayrı ilgili.Bir sorun yaşandığında çözüm odaklı nadir eğitimciler grubu.Bu kadar başarılı ekibi bir araya getiren yetkililere teşekkür ederim...

2023:06:06 18:51:46
M B

M B

Çocuğumuz sınav için getirdim okul harika ve personelle güler yüzlü ve ilgili teşekkürler

2023:01:15 16:40:40
Kubilay Mercan

Kubilay Mercan

Uzman Klinik Psikolog olarak sunum için geldim. İlgi, alaka ve okul koşullarını çok beğendim. Gayet temiz ve düzenliydi. Öğretmenler çok ilgiliydi. Böyle kurumlar görmek beni mutlu etti

2023:04:04 13:47:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı