Mantı Diyarı Eskişehir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Eskişehir Mantı Diyarı Eskişehir

Mantı Diyarı Eskişehir, Eskişehir şehrinde bulunan bir restoran ve yemek hizmeti sunan bir işletmedir. Mantı Diyarı Eskişehir, geleneksel Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan mantıyı müşterilerine sunmaktadır. Ayrıca çeşitli meze ve salata seçenekleri de bulunmaktadır.

Tarihçe

Mantı Diyarı Eskişehir, 2010 yılında Eskişehir'de açılmıştır. İşletme, kaliteli ve lezzetli yemekleri ile kısa sürede Eskişehir halkının favori mekanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Mantı Diyarı Eskişehir, uygun fiyat politikası ile müşterilerine kaliteli yemekleri ekonomik bir şekilde sunmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk mantıları
  • Çeşitli meze ve salata seçenekleri
  • Uygun fiyatlar
  • Temiz ve hijyenik ortam
Mantı Diyarı Eskişehir'i tercih etmeniz için birçok neden var. Lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve samimi atmosferi ile sizleri bekliyoruz. Geleneksel Türk mutfağının en sevilen lezzetlerini denemek istiyorsanız, Mantı Diyarı Eskişehir'i ziyaret etmeyi unutmayın.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Mantı Diyarı Eskişehir Yorumlar - 1

user313405

Eskişehir Mantı Diyarı gerçekten harika bir restoran. Mantıları çok lezzetli ve taze. Ayrıca diğer yemekleri de oldukça başarılı. Personel de çok ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

5 Ekim 2024
Pamir Çerçi

Pamir Çerçi

Mantı Diyarı'nda Eskişehir'in en iyi mantısını yediğimi söyleyebilirim, kocaman tepsi mantıları şahaneydi. Hamuru incecik, içi sulu mantılar hakikaten bir ziyafet. Tatlı olarak denediğim piraye de çok lezzetliydi. Kaymaklı dolgusu ve çıtır kabuğu bir harika! Avrupa Üstün Lezzet Ödülü gibi ödüller alması da tesadüf değilmiş. Gerçekten farklı, lezzetli mantı arayanlar mutlaka Mantı Diyarı'na uğrasiyabilir.

2024:01:15 09:36:58
esra çayır

esra çayır

Fiyat performans olarak sınıfta kalan bi tadı var bence fiyatları oldukça yüksek tepsi mantı kıymalı 299 tl bir porsiyon (Ocak 2024 fiyatı ) fiyatına göre çok lezzetli bir şey olsa gerek dedim ama asla tadı yoktu içindeki kıyma miktarı çok azdı garson da sürekli hesabı şişmek için şunu da verelim bunu da verelim tarzı konuşması benim hiç hoşuma gitmedi istersek zaten söyleriz ya da tavsiye almak istesek danışırız bu fiyata ailecek çok daha güzel bol mezeli bi kebap restoranına gidebilirsiniz ama içinde kıyma gözükmeyen tatsız bi mantı yemenizi tavsiye etmem ve bana göre aşırı yağlıydı ve mantının tadını çok bastırmış yağ tadı

2024:01:11 15:18:06
sevgi Sağlam

sevgi Sağlam

Mantılar ve özellikle etli yaprak sarma nefisti, ancak fiyat performans olarak baktığımda aynı fiyata kebap yiyebiliyorum.Mantılar porsiyonu 280 TL, Etli yaprak sarmanin da porsiyonu 280 TL ve 12 adet geliyor. (Aralık 2023 fiyatları)Lezzetlere diyecek yok harika,fiyat olarak normalmi cokmu siz karar verin artık.

2023:12:11 09:08:39
Zeynep

Zeynep

süper ötesi çok lezzetli yorumlar niye kötü anlamadım her kuruşunu hak ediyor hayran kaldık

2024:01:15 18:14:36
emre kanık

emre kanık

Kayseri mantısı bana göre güzeldi ancak damakta unutulmayacak bir tat bırakmadı.Piruhi benim damak zevkime uygun olmadığından olsa gerek yerken keyif vermedi.

2023:08:22 13:06:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 12:00–21:45
  • Salı 12:00–21:45
  • Çarşamba 12:00–21:45
  • Perşembe 12:00–21:45
  • Cuma 12:00–21:45
  • Cumartesi 12:00–21:45
  • Pazar 12:00–21:45

Eskişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı