Aspava Kebap

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Aspava Kebap Eskişehir

Aspava Kebap, Eskişehir şehrinde lezzetli kebap çeşitleri sunan bir restorandır. 1995 yılında açılan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ve lezzetli yemekler sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça makul olan Aspava Kebap, her bütçeye hitap eden menü seçenekleri sunmaktadır. Hem öğrencilerin hem de ailelerin tercih ettiği bir mekan olmasıyla bilinmektedir.

İşletmenin Özellikleri:

  • Çeşitli kebap çeşitleri
  • Taze ve kaliteli malzemeler
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
  • Uygun fiyatlar
Aspava Kebap, Eskişehir'de lezzetli kebapları ve kaliteli hizmetiyle öne çıkan bir restorandır. Hem yerel halkın hem de turistlerin tercih ettiği mekan, lezzetli yemekleriyle herkesi memnun etmeyi başarıyor. Eğer Eskişehir'de lezzetli bir kebap yemek istiyorsanız, Aspava Kebap doğru adres!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Aspava Kebap Yorumlar - 1

user313399

Eskişehir Aspava Kebap Restoran harika bir deneyimdi. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Kebapları ise lezzetli ve doyurucuydu. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

5 Ekim 2024
Erman Gürkale

Erman Gürkale

İskender ve dürüm döner deneme fırsatımız oldu. Geniş bir menüse var. Samet beyin bize tavsiye ettiği antep lahmacunuda denedik. Hiç pişman olmadık. Sıra beklediğimize değdi gerçekten. Ayrıca Samet beyin ilgisi ve yemekler konusundaki bilgisi mükemmeldi. Mutlaka uğrayın

2024:01:20 15:33:44
Hatice ŞIKSOY

Hatice ŞIKSOY

Servis ve ikramlar harika ortam güzel lakin lezzet KOCAMAN Bİ SIFIR !!!! 3 kişi gittik arkadaşlarım iskender söylediler ben lokma söyledim arkadaşların yemeği hem buz gibi hemde çok kötü geldi tekrar ediyorum lezzet sıfır benimde kezza öle ve midelerimiz bozuldu yarım saat sonunda tavsiye etmiyorum !!

2024:01:11 05:27:19
Nida Deniz Arslan

Nida Deniz Arslan

Gerçekten bu kadar kötü yorumu anlamıyorum muhteşem bir yer yedikçe getiriyorlar nazik ve hoş bu kötü yorumlara aldırmadan bir deneyin derim verdiğiniz parayı Emin olun hakediyor ve karnınız tok Bir şekilde çıkıyorsunuz 10/10

2024:01:21 13:37:06
Ertuğrul Çevik

Ertuğrul Çevik

Ankara da gitmiştim Eskişehire yeni açılan şubeye 3 kişi gittik karşılama ve hizmet güzel kebaplar lezzetli ana yemek harici gelen ikramlar sınırsız sıcak ve samimi bir yer tavsiye ederim...

2024:01:11 17:16:10
Yavuz Gök

Yavuz Gök

Gittiğimizde biraz kalabalıktı fakat çabuk sıramız geldi,yemekler hızlı ve sıcaktı.Lezzet olarakta gayet güzeldi çıkışa kadar uğurlayan çalışma arkadaşları mevcut bence yemek için tercih edilebilir yer

2024:01:10 19:35:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı