Santral Park

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir Santral Park

Eskişehir Santral Park, Eskişehir şehrinde bulunan geniş bir park alanıdır. Şehrin merkezinde yer alan bu park, ziyaretçilere doğayla iç içe vakit geçirme imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Santral Park, 2005 yılında Eskişehir Belediyesi tarafından hizmete açılmıştır. O günden bu yana şehrin önemli bir dinlenme ve eğlence alanı haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Santral Park'a giriş ücretsizdir. Park içerisinde bulunan kafeler ve restoranlar ise farklı fiyat politikalarıyla hizmet vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Doğayla iç içe bir ortam
  • Çocuk oyun alanları
  • Bisiklet ve yürüyüş yolları
  • Piknik alanları
Santral Park, Eskişehir'de doğayla buluşmak isteyen herkes için ideal bir mekandır. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak ve huzurlu bir ortamda vakit geçirmek isteyenler için tercih edilmesi gereken bir yerdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Seyitgazi Santral Park Yorumlar - 1

user313397

Eskişehir Santral Park Karavan Parkı, doğayla iç içe bir konaklama deneyimi sunuyor. Çadır kurma derdinden kurtulup konforlu bir şekilde doğanın tadını çıkarmak isteyenler için harika bir seçenek. Temiz ve düzenli bir ortamı var, tuvalet ve duş imkanları da oldukça yeterli. Ayrıca çevresindeki aktivitelerle de keyifli vakit geçirebileceğiniz bir yer. Kesinlikle tavsiye ederim.

5 Ekim 2024
İrem Arslan

İrem Arslan

İlgi alaka mekan hizmet her şey mükemmeldi. Kesinlikle tekrar geleceğim. Herkes çok güler yüzlü ve çok sıcak bir ortam var asla yabancılık hissetmiyorsunuz. Her şey için teşekkürler.

2024:01:01 09:41:15
Zeynep İlhan Taşkın

Zeynep İlhan Taşkın

Arkadaşlarımızla hafta sonunu geçirmek için tercih ettik. Güzel ve vizyonlu bir belediyecilik örneği gerçekten. Belediyeyi de tebrik ediyorum. Halil Bey ve Hamit Bey rezervasyon aşamasından itibaren yolculamaya kadar çok özenli davrandılar.Belediye tarafından işletildiği için kamu kaynakları nedeniyle elbette ki bazı şeyler yavaş gelişiyor ama daha da güzel olacağına eminim. Baharda tekrar gideceğiz.Sincaplarla, kedilerle, köpeklerle şahane vakit geçirmek isterseniz çok güzel.Korkusu olanlar için ufak bir not: Fare de doğal yaşamın bir parçası etrafta çok kedi var bunun için neyse ki.

2024:01:02 09:41:56
Erman Karaoğlu

Erman Karaoğlu

İşletme diye bir şey yok.Tesis şu an zaten kapalı kapı duvar.Seyitgazi belediyesine gecmis işletme.Zaten gecmiş olsun.Halk bile şikayetçi hiç bir şey yapmadılar diye.Birde bir hafta önce yorum yapanlar var söyle güzel böyle güzel diye kimse yok kimse heyyyyy😂.KAPALI..GELMEYİN GELMEYİN

2024:01:19 11:28:09
Gorde Kaplan

Gorde Kaplan

Çok beğendik, doğası harika, mis gibi bir hava var. Ekimin ortasında geldik, çizim gibiydi, rengarenk. Bungalovlar güzel, ihtiyacınız olan herşeyi var. 7 aylık bebeğinizle kaldık rahat ettik. Bir sürü hayvan var, mükemmelin otesi 🥰 tekrar tekrar geliriz 🍂

2021:10:17 08:17:04
O E

O E

Kamp yapmak ve bungalov konaklama için oldukça güzel . Wc ve duş imkanı mevcut .

2023:07:22 18:16:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Seyitgazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı