Abdüsselam Balaban Kebap Salonu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir Abdüsselam Balaban Kebap Salonu

Abdüsselam Balaban Kebap Salonu, Eskişehir şehrinde lezzetli kebap çeşitleri sunan bir restorandır.

Tarihçe

Abdüsselam Balaban Kebap Salonu, 1995 yılında Eskişehir'de açılmıştır. O günden bu yana kaliteli ve lezzetli kebaplarıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Abdüsselam Balaban Kebap Salonu, uygun fiyatlarla kaliteli kebaplar sunmaktadır. Menüdeki çeşitlerin fiyatları oldukça makuldür.

Önemli Özellikler

  • Taze ve kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan kebaplar
  • Geniş iç mekan ve açık hava oturma alanı
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
  • Günlük olarak taze pişirilen kebap çeşitleri
Abdüsselam Balaban Kebap Salonu'nu tercih etmeniz için birçok neden var. Lezzetli kebapları, uygun fiyatları ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı Abdüsselam Balaban Kebap Salonu Yorumlar - 1

user313395

Eskişehir Abdüsselam Balaban Kebap Salonu Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Kebapları çok lezzetli ve tazeydi. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Restoranın temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

5 Ekim 2024
Tolga GECGEL

Tolga GECGEL

Balaban Kebabı denen yemek genel olarak yoğurtlu domates sosu ile ıslatılmış ekmek veya pideler üzerine 4 adet köfte, 1 adet çöp şiş konması ve üzerine bol tereyağı dökülmesinden ibaret. Köftesi ve şiş eti oldukça lezzetli. Fakat soslu ekmek miktarı çok fazla ve maalesef et miktarı yetersiz kalıyor. Şöyle güzel bir Balaban kebap yemek istiyorsanız mutlaka 1.5 porsiyon söylemenizi öneririm ki ben söylemediğime pişman oldum. Yiyenin hemen kalktığı ve sirkülasyonun yoğun olduğu bir yer. Mekan için gösterişsiz ve dar demek mümkün. Tek WC var ve hem kapı önünde yer için, hem de WC önünde kullanım için sıra oluyor. Öyle çay, tatlı vs servisi yok. Hesap ise kasada bekleyen hanımefendiye şahsen çıkışta ödeniyor. Masaya hesap isteme, bahşiş mecburiyeti vs yok burada. Fiyatlar birçok yere göre uygun. Bir kez daha gidermiyim? Evet, fakat kesinlikle 1.5 porsiyon söylerim. Gidilip denenmesi gereken yöresel bir lezzet...

2024:01:20 18:56:41
Ozan Şahin

Ozan Şahin

Geleneksel leziz ve doyurucu köftesi mevcut. Köfte ve pidenin özel tereyağ sosu ile buluşması mükemmel.Kesinlikle tavsiye ederim.Ekim 2023 Balaban Köfte 180₺ içecek 25₺

2023:10:22 16:25:39
Carrot Shielder

Carrot Shielder

Köfte ve şişi beraber denemek için karışık söyleyin ikisini kıyaslamakta zorlanıcaksınız çünkü ikiside aşırı güzel popülerleşip bozulan bir yer olmaması harika eskişehire geldiğinizde yemeden gitmeyin

2023:12:14 06:29:42
Umut Yöndem

Umut Yöndem

Cumartesi saat 17.00 civarlarında yarım saat kadar sıra bekledik. Siparişlerin masaya gelmesi de 20 dk kadar sürdü. Çok büyük beklenti yoksa memnun eder. Biz beğendik. Servis ve kasa personeli ilgili ve güleryüzlüydü. İçeride biraz fazla ses vardı. Çıktığımızda kuyruk iyice uzamıştı. Bu köfte için uzun yollar gelinir mi gelinmez. Denk geldik yedik. Beğendik mi beğendik..

2023:11:11 20:03:05
Mehmet Aydoğdu

Mehmet Aydoğdu

Tavsiye üzerine daha önce gelmiştik ancak çok fazla sıra olduğundan girememiştik. Şimdi bir öğlen yemeği için Cumartesi saat 12 civarı geldik, birkaç masa doluydu. Menüde aslında buraya has bir Kebap çeşidi var, onun birkaç varyasyonu yer alıyor. Biz sorpalı karışık olanı istedik. Hem parça et hem de köfte vardı. Altında da pidesi, üstünde de bol tereyağlı ve salçalı sos oluyor. Bursa'nın pideli köftesi veya iskenderine benziyor diyebiliriz. Köftesi de lezzetli idi, ancak et bayağı iyiydi. Et porsiyonuna göre alttaki pide daha fazla denebilir. 1 porsiyon boyutu yeterli, büyük bir tabakta geliyor zaten. Servis hızlı idi. Fiyatlar da makul seviyede bence, lüks bir konsepti yok zaten. WC bulunuyor. Otoparkı yok. Yakınında, yürüme mesafesinde 2 tane kapalı otopark var.Tekrar gelir miyim? "Evet"

2023:10:21 14:47:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–20:00
  • Salı 11:00–20:00
  • Çarşamba 11:00–20:00
  • Perşembe 11:00–20:00
  • Cuma 11:00–20:00
  • Cumartesi 11:00–20:00
  • Pazar 11:00–20:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı