Doyuran Kahvaltı Salonu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir Doyuran Kahvaltı Salonu

Eskişehir Doyuran Kahvaltı Salonu, şehrin en popüler kahvaltı mekanlarından biridir. 2005 yılında açılan işletme, kaliteli ve lezzetli kahvaltı seçenekleri sunarak müşterilerine unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Doyuran Kahvaltı Salonu, Eskişehir'in merkezi bir konumunda bulunmaktadır. Yıllar içinde geleneksel kahvaltı kültürünü modern bir şekilde yorumlayarak müşterilerine benzersiz bir deneyim sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Doyuran Kahvaltı Salonu, uygun fiyatlarla kaliteli kahvaltı seçenekleri sunmaktadır. Menüdeki çeşitlilik ve lezzetler göz önüne alındığında, fiyatlar oldukça makul düzeydedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve zengin kahvaltı menüsü
  • Taze ve organik ürünlerin kullanımı
  • Şehrin merkezi konumunda bulunması
  • Temiz ve şık bir ortam
Eskişehir Doyuran Kahvaltı Salonu, lezzetli kahvaltı seçenekleri, uygun fiyatlar ve samimi atmosferi ile tercih edilmesi gereken bir mekandır. Hem yerel halkın hem de şehri ziyaret eden turistlerin favori kahvaltı noktalarından biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı Doyuran Kahvaltı Salonu Yorumlar - 1

user313389

Eskişehir Doyuran Kahvaltı Salonu Restoran'da harika bir kahvaltı deneyimi yaşadım. Çeşitli peynirler, zeytinler, reçeller ve taze ekmeklerle dolu bir kahvaltı tabağı sunuldu. Ayrıca sıcak çay ve kahve de çok lezzetliydi. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Atmosfer de oldukça sıcak ve samimiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

5 Ekim 2024
dida

dida

Haftaici sabah 10.30 da gittik,malum eskisehir sogugu eksi 4-5 derecede disarida bekledik yer bosalmasini. Sira beklemek sıkıntılı. Kahvaltı şahane. Yedigimiz hersey taze ve lezzetliydi.

2024:01:24 18:53:43
Betül Çelik

Betül Çelik

Mekana yorumlara bakarak gittim ama şu anki servisi ve kahvaltının kalitesi kötü maalesef :( Personel iyi ama sayıca yeterli değil. 10-12 dk sıra bekledim, 15 dakika da önceki masanın toparlanması için garsonu bekledim. Ve dayanamadım söyledim. Sonra geldiler. Kahvaltıya 40. dakika falan başlayabildim. Temel basit kahvaltı tabağında peynir kaşar ve iki farklı tereyağı var. Beyaz peynirin kalitesi çok kötü. Buna karşılık tereyağları büyük ve fazla. Tereyağı yek başına yenen bir şey değil, tabakta hata var düzeltme yapılmalı. Yanında gelen söğüş tabağı ve zeytinle de yenmez tereyağı. Zeytinler de kötü kalite, çekirdek hep boyalıydı. Menemenin birazına dokunabildim o da güzel değildi. Yalnız bir acı sosun olduğu tabak vardı, böyle lezzet olamaz. Yarım kilosu 45 TL’ydi kasada sordum ve istedim. Acı sos dışında maalesef hiçbir şeye beğenmedim. İnsanlar buraya fiyatlar makul olduğu için heliyor muhtemelen ama peynir tabağı ve yanına bir şey daha alınca yine neredeyse diğer kahvaltıcıların fiyatına geliyor aşağı yukarı.

2023:08:27 12:41:36
Obur Penguen

Obur Penguen

Hsonu 12 gibi gittik ve yaklaşık 20 dakika sıra bekledik. Oturduktan sonra da yaklaşık 10 dakika sipariş verebilmek için bekledik. Siparişler hızlı geliyor. Zaten çok fazla bir seçeneğiniz yok. Lezzetler ortalama seviyede. Ye kalk modundasınız. Fiyatlar ortalama.

2023:09:28 16:00:32
kaan a

kaan a

Eskişehir’in meşhur kahvaltı salonu.Menemen vasat. Kahvaltılıklar yeterli. Bal kaymak ve çay güzel.Fiyatlar Eskişehir’den de kaynaklı gayet uygun.Çocuklu aileler için çok uygun değil.

2024:01:14 21:15:01
Muhammed Canbolat

Muhammed Canbolat

Ürünler ve içinde kullanılan malzemeler pek kaliteli değildi.Salçalı acuka gibi olan yiyecekle gözlemesi güzeldi. Menemen vasattı.Fiyat/performans olarak kesinlikle uygun.

2023:10:10 09:24:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:00–17:00
  • Salı 06:00–17:00
  • Çarşamba 06:00–17:00
  • Perşembe 06:00–17:00
  • Cuma 06:00–17:00
  • Cumartesi 06:00–17:00
  • Pazar 06:00–17:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı