Köftes Balaban Kebap & Çibörek

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Köftes Balaban Kebap & Çibörek Eskişehir

Köftes Balaban Kebap & Çibörek, Eskişehir şehrinde lezzetli kebap ve çibörek çeşitleri sunan bir restorandır. İşletme, geleneksel Türk mutfağının en sevilen lezzetlerini müşterilerine sunmaktadır.

Tarihçe

Köftes Balaban Kebap & Çibörek, 2005 yılında Eskişehir'de açılmıştır. Yılların verdiği deneyim ve lezzet anlayışıyla müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

İşletme, kaliteli malzemeler kullanarak hazırladığı yemekleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. Menüdeki fiyatlar, lezzet ve kalite dengesi gözetilerek belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk mutfağının en sevilen lezzetlerini sunar.
  • Kaliteli malzemeler kullanarak lezzetli yemekler hazırlar.
  • Misafirperver ve güler yüzlü personeli ile müşterilerine keyifli bir deneyim yaşatır.
Köftes Balaban Kebap & Çibörek'i tercih etmeniz için birçok neden var. Geleneksel Türk lezzetlerini en iyi şekilde sunmalarının yanı sıra, uygun fiyat politikası ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadırlar. Eskişehir'e yolunuz düştüğünde mutlaka uğramanız gereken bir lezzet noktasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı Köftes Balaban Kebap & Çibörek Yorumlar - 1

user313379

Eskişehir Köftes Balaban Kebap & Çibörek Restoran harika bir deneyimdi. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Köfteler ve çibörekler çok lezzetliydi. Mekanın temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

5 Ekim 2024
Ahmet Soğancıoğlu

Ahmet Soğancıoğlu

Ve geldik eskişehir turumuzun kapanış yemeğine tabikide balaban köfte. Ben menüde balaban kebap olanı tercih ettim eti güzel pişmiş ve yumuşacıktı ve iki adette köfte vardı içerisinde eşim ise balaban köfte tercih etti. Her ikisi içinde tereyağı sosu ve yoğurduyla iskender havasında lezzetli bir yemekti. Balaban köfte 190TL Balaban Kebap 240 TL idi. Biber Turşusu ve çay ikram edildi..

2024:01:13 22:13:04
Ismail O. Ukav

Ismail O. Ukav

Eskişehir seyahatimiz sırasında ziyaret edip, deneyimlediğimiz mekan. Hem Balaban Köfte hem de Çi Böreğini deneme fırsatı bulduk. Köfte oldukça lezzetliydi. Yalnızca köfte altındaki pide daha taze ve kıtır (tırbak pide gibi) olsaydı daha iyi olabilirdi. Bilemiyoruz belki de özelliği buydu ama genel anlamda memnun kaldık. Çi Böreği biraz fazla yağlı ve kıyması suluydu. Çi Börek için doğru adres olduğunu sanmıyoruz ama köfte için kesinlikle tavsiye edebiliriz. Bunun yanında personel güler yüzlüydü. Lokasyon olarak merkezi bir noktada. Özel otoparkı bulunmuyor gördüğüm kadarıyla fakat etrafta rahatlıkla park yeri bulabilirsiniz.

2023:11:02 19:48:52
Ahmet Yandik

Ahmet Yandik

Eskişehir'in iki meşhur yiyeceğini burada denedik. Mekan gerçekten kalabalıktı ama servis hızlıydı, personel güleryüzlü ve sürekli yanınızda. Balaban köfteye bayıldım. İskendervari olacağını düşünüyordum ama çok daha lezzetliydi. Çibörek de gayet iyiydi. Temiz, düzenli bir mekan, fiyatlarda gayet ortalama düzeyde. Ben çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim

2023:11:18 06:35:23
A Bey

A Bey

Balaban Köfte : Çok lezzetli fakat biraz baharatı fazlaydı. Köfteyi tek yiyince olayı çok yok fakat yağ ve sos ile yediğinizde lezzet süper.Sütlü Kadayıf : Tek kelime muhteşem. Birkaç gün sonra sadece bu tatlı için geri geldik. Gelirseniz muhakkak deneyin.Kemalpaşa Tatlısı : Ortalama.

2024:01:04 16:45:38
Batuhan

Batuhan

Servis güzeldi yemek doyurucu denilebilir tam olamasada yanında ekmek verilmiyor verilse doyuruculugu artar içindeki ekmek yetmiyor kendi fikrim. temiz lezzeti yerinde çalışanlar ilgililer sag olsunlar kemal paşa tatlısı gayet iyiydi

2024:01:14 16:06:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı