Balat Ocakbaşı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir Balat Ocakbaşı

Balat Ocakbaşı, Eskişehir şehrinde lezzetli kebap ve et yemekleri sunan bir restorandır. 1995 yılında açılan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ve lezzetli yemekler sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça makul olan Balat Ocakbaşı, her bütçeye hitap eden menü seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca, özel günlerde ve etkinliklerde de özel menüler hazırlayarak müşterilerine farklı seçenekler sunmaktadır.

İşletmenin Özellikleri:

  • Lezzetli kebap ve et yemekleri
  • Uygun fiyat politikası
  • Özel gün ve etkinlik menüleri
  • Konforlu ve şık bir atmosfer
Balat Ocakbaşı, Eskişehir'de lezzetli et yemekleri arayan herkes için ideal bir seçenektir. Uygun fiyatları, kaliteli hizmeti ve lezzetli yemekleri ile müşterilerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı Balat Ocakbaşı Yorumlar - 1

user313349

Eskişehir Balat Ocakbaşı Restoran harika bir deneyim sunuyor. Yemekler çok lezzetli ve servis kalitesi de oldukça yüksek. Ortam da oldukça şık ve temiz. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

5 Ekim 2024
Gul İpkin

Gul İpkin

F/p olarak gayet güzel bir mekandı, meyhane severlere tavsiye edebilirim. Mezeler de lezzetliydi. Ama ara sıcağın ne olduğunu sorarak seçin mezeleri. Bizde ara sıcak zaten patlıcanlı meze gibi bir şeydi bilsek mezede patlıcan seçmeyebilirdik. Onun dışında gayet güzeldi, tavsiye ederim.

2023:12:21 09:59:29
Sema Eren

Sema Eren

Yıllardır gelmeyi çok sevdiğim , keyif aldığım bir mekan. Mezeleri üzerine tanımam. Hem eğlendiren hem sohbet edebileceğiniz bir mekan.

2023:10:04 19:11:25
Sibel Gitmez

Sibel Gitmez

6 kişilik kadın grubu adına rezarvasyon yaptırmıştım.4 saat öncesinde teyid için arandım.Mönü ile birlikte en az 35 lik içmemizin zorunlu olduğunu öğrendiğimde şaşırdım,yadırgadığımı belirttiğimde de “lokanta mı burası gidin ilerideki ciğerciye”şeklinde söylemi ilginçti.Kiminle görüştüğümü öğrenmek istediğimde ,kendisinin patron olduğunu üç tane mekanım var vb cümleler kurdu.”araba kullanacağız alkol alamayız”dediğimde de “içmiyorsanız alın eve götürün” şeklindeki ifadesiyle kınuşmasına devam etti.Eskişehir in tanınmış mekanlarından biri olan Balat’ın işletmecisinin kendisini bu uslupta ifade edebileceğine inanmak güç. Eğer çalışanlardan biriyse de işletmenin bilmesi adına bu eleştrimi yazıyorum.

2023:12:08 12:56:38
Flz Grkan

Flz Grkan

Atmosfer şahane bide 90'lar şarkıları çıkınca değmeyin eğlenceye ilerleyen saatlerde damardan gitse de efsane bir akşam yaşıyorsunuz..

2023:07:12 18:48:09
Fadime Ozgok

Fadime Ozgok

Sürekli severek gittiğim bir mekan ama son zamanlarda bizimle ilgilenen Umut Cengiz arkadaşımızdan çok memnunuz sağolsun sürekli eksikler olsun ikramlar olsun çok güzel ilgileniyor bizimle gelirsem bundan sonra hep onun ilgilenmesini isterim ama mekan zaten çok beğendiğim sevdiğim bir mekan kesinlikle öneririm 🙏🏼

2023:12:02 20:17:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–02:00
  • Salı 11:00–02:00
  • Çarşamba 11:00–02:00
  • Perşembe 11:00–02:00
  • Cuma 11:00–02:00
  • Cumartesi 11:00–02:00
  • Pazar 11:00–02:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı