KEBAPNAME

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir KEBAPNAME

Eskişehir KEBAPNAME, şehrin en lezzetli kebap ve et yemeklerini sunan bir restorandır. 1995 yılında açılan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ve lezzetli yemekler sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça makul olan Eskişehir KEBAPNAME, her bütçeye hitap eden menü seçenekleri sunmaktadır. Hem öğrencilerin hem de ailelerin tercih ettiği bir mekan olmasıyla bilinmektedir.

İşletmenin Özellikleri:

  • Lezzetli kebap ve et yemekleri
  • Uygun fiyat politikası
  • Temiz ve hijyenik ortam
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Eskişehir KEBAPNAME'i tercih etmeniz için birçok neden var. Hem lezzetli yemekleriyle hem de uygun fiyatlarıyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır. Ayrıca temiz ve hijyenik bir ortamda yemek yiyebilme imkanı da sunmaktadır. Eskişehir'e yolunuz düştüğünde mutlaka uğramanız gereken bir mekan!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı KEBAPNAME Yorumlar - 1

user313343

Eskişehir KEBAPNAME Restoran harika bir deneyim sunuyor. Personel çok ilgili ve güleryüzlü. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar da oldukça doyurucu. Atmosferi de çok hoş. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

5 Ekim 2024
aslı

aslı

Eskişehir yemek yenecek nadir yerlerden biri. Menü çeşitli, fiyatlar bize göre normaldi. Biz hepsinden tadabilmek için kebapname special ve lahmacun söyledik. Lahmacun içinin bolluğu ve ince hamuruyla çok güzeldi. Special ise 1 kişilik diyor ama duble porsiyon gibi düşünün 2 kişiyi doyurur. Özellikle et şişi çok begendik. Genel olarak beğenmediğimiz bir şey olmadı. İkram olacak sadece çiğköfte geliyor(güzeldi) Biraz meze çeşitliliği de olsa iyi olurdu. Hizmet olarak da beğendik. Misafirinizi de götürebileceğiniz güzel bir mekan 👍🏼

2023:12:25 08:54:41
Oguzhan Yeşilpınar

Oguzhan Yeşilpınar

Öncelikle buraya bir abi tavsiyesi üzerine gittik. Yemekleri biraz geç gelsede lezzetli denilebilir. Ben iskender denedim ama daha çok daha lezzetli iskenderleri tattım. Buradaki asıl sorun bizim için şuydu yemek yedikten sonra gelen ekstra gelen 2 çayın parasını istediler kasada sonradan almamazlık yapsalarda kasada bir de bu seferlik bizden olsun demesi baya ayıp bir davranıştı bize göre buraya bir daha bu davranışından dolayı gitmeyi düşünmüyorum yani bizde esnafız ama böyle bir davranışı hoş karşılamıyoruz.

2023:10:04 10:09:44
Egemen umut photgrpy

Egemen umut photgrpy

Fiyatlar orta ustuEtler lezzetliTemizlik güzelİlgi alaka varTercih meselesi..

2023:09:10 17:06:04
Bilal Altıntaş

Bilal Altıntaş

İçli köftesi o kadar kötü ve bayattı dondurucudan çıkartılıp direk pişirilmiş. Eskişehir de en son gideceğim yerlerden biri olarak işaretledim.

2023:12:31 06:59:45
esra nur

esra nur

Daha önceden sevdiğim ve güvendiğim bir işletme idi. Dün gece buradan 5 adet lahmacun söyledik. Sipariş notunda ekstra maydanoz rica ettik. Ekstra maydanoz koyulmadığı gibi lahmacunun yanında gelen maydanoz çay tabağı kadardı. Lahmacunun tadı vasattı. Gece 2 gibi kusma ishal başladı. Lahmacunun tanesi 100₺. Vallahi bıktık, enflasyon bahanesi ile hem kalitesiz hem de bozuk ürünlere çok fazla para veriyoruz. Gitmeyin‼️

2024:01:25 05:45:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:30
  • Salı 10:00–22:30
  • Çarşamba 10:00–22:30
  • Perşembe 10:00–22:30
  • Cuma 10:00–22:30
  • Cumartesi 10:00–22:30
  • Pazar 10:00–22:30

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı