CİĞERCİ BAHATTİN ESKİŞEHİR

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

CİĞERCİ BAHATTİN ESKİŞEHİR

CİĞERCİ BAHATTİN ESKİŞEHİR, Eskişehir şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir işletmedir. İşletme, Eskişehir'in en lezzetli ciğerlerini sunarak müşterilerine kaliteli bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

CİĞERCİ BAHATTİN ESKİŞEHİR, 1980 yılında Bahattin Bey tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, geleneksel yöntemlerle hazırlanan ciğerleriyle müşterilerinden tam not almaktadır.

Fiyat Politikası

CİĞERCİ BAHATTİN ESKİŞEHİR, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Menüsünde bulunan çeşitli ciğer tabakları ve yan ürünler, her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel yöntemlerle hazırlanan lezzetli ciğerler
  • Uygun fiyat politikası
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
  • Temiz ve hijyenik ortam
CİĞERCİ BAHATTİN ESKİŞEHİR'i tercih etmeniz için birçok neden var. Lezzetli ciğerleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmet anlayışıyla sizleri memnun etmeyi garanti ediyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı CİĞERCİ BAHATTİN ESKİŞEHİR Yorumlar - 1

user313329

Cigerci Bahattin Eskişehir'de harika bir lezzet deneyimi yaşadım. Ciğerleri çok lezzetli ve tazeydi. Servis hızlı ve personel çok ilgiliydi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

5 Ekim 2024
Ilayda yaşar

Ilayda yaşar

Mezeler güzeldi bittikçe tazelendi, garson arkadaş çok güler yüzlüydü yardımcı oldu. Ciğerleri beğendik ama etler biraz kuruydu, porsiyon yeterliydi doyduk yani mezelerle beraber. Fiyatlar biraz ortalama üstünde, mekan büyük bunaltıcı değil rahattık.

2024:01:09 16:48:40
Nevzat Çağlayan

Nevzat Çağlayan

Mersin'den bilirim bu markayı. Adeta Güney'in lezzetini hatırladım. Kuzu ciğeri tavsiye ederim. Mezeler bol. Hizmet eden gençler çok ilgili ve güleryüzlü. Tavsiye ederim.Conozco esta marca de Mersin. Casi recordé el sabor del Sur. Recomiendo el hígado de cordero. Los aperitivos son abundantes. Los jóvenes que atienden son muy cariñosos y amigables. Yo aconsejo.

2023:12:09 13:38:57
Ozcan Durmaz

Ozcan Durmaz

Öncelikle bir işletmenin temiz olup olmadığını tuvaletlerden anlarsınız. Erkekler tuvaletinde iki sifon da çalışmıyor ve içerisi berbat. İşletme yöneticileri yetersiz ve vasıfsız. Tuvaletleri B.K götürüyor dedim umurlarında değil.

2023:12:15 06:51:09
Ilknur Goktas

Ilknur Goktas

Yorumları okuyunca yemekler farkli ustalarn elinden çıkiyor da bana hep kötü usta mi denk geldi acaba diye sorguluyorum. Bir Mersinli ve gercek Bahattini defalarca deneyimlemis biri olarak ne mezelerin ne ciğerin ne tavugun lezzeti yok. 3 kez sans verdim 3unde de aynı sekilde sevmedim. Bir daha denemeyi düşünmüyorum. Cidden hayaller ve hayatlar oluyorum 3tur burada. Beğenenlere saygim sonsuz belki orijinalini yemedikleri için kiyas yapamiyorlar

2023:12:18 23:14:23
Ali Ç

Ali Ç

Misafir olarak il dışından arkadaşlarım gelmişti. Onlar için gittik. Yağlı ekmekle Daha yemek gelmeden mezeleri yemeye başladık bittikçe yenisini getirdiler mezeler yönünden eksiksiz bir yer bittikçe tazeliyorlar ve gayet lezzetliler. Ben 4 şiş ciğer 4 şiş et yedim karışık olarak geçiyor. yanına açık ayran söyledim. Gayet doyurucu ama porsiyonlar bir tık daha fazla olabilirdi. Et şişin etleri küçüktü lezzeti de çok lezzetli olduğunu söyleyemem ama yenmeyecek kadar asla değildi.

2023:11:14 18:40:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–23:30
  • Salı 10:00–23:30
  • Çarşamba 10:00–23:30
  • Perşembe 10:00–23:30
  • Cuma 10:00–23:30
  • Cumartesi 10:00–23:30
  • Pazar 10:00–23:30

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı