Keyf Konağı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Keyf Konağı Eskişehir

Keyf Konağı, Eskişehir şehrinde yer alan geleneksel bir Türk kahvesi ve çay evi olarak hizmet vermektedir. Misafirlerine keyifli bir ortamda Türk kahvesi ve çayın yanı sıra yöresel tatları da sunmaktadır.

Tarihçe

Keyf Konağı, 2005 yılında Eskişehir'in tarihi Odunpazarı bölgesinde açılmıştır. Geleneksel Türk kahvesi ve çay kültürünü yaşatmayı amaçlayan işletme, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Keyf Konağı, misafirlerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı hedeflemektedir. Menüsünde bulunan çeşitli kahve ve çay seçenekleri ile her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk kahvesi ve çay çeşitleri
  • Yöresel tatlar
  • Keyifli ve sıcak bir atmosfer
  • Uygun fiyatlar
Keyf Konağı, Eskişehir'de Türk kahvesi ve çay keyfini yaşamak isteyen herkes için ideal bir mekandır. Geleneksel lezzetleri modern bir şekilde sunan işletme, misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı Keyf Konağı Yorumlar - 1

user313323

Eskişehir Keyf Konağı Restoran, harika bir deneyim yaşadım. Yemekler çok lezzetliydi ve servis de oldukça hızlıydı. Atmosferi de çok hoştu, çalışanlar da son derece ilgiliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

5 Ekim 2024
Goknur Yazici

Goknur Yazici

harika bir deneyimdi. fotoğraflar ve fiyatlar birkaç yıl öncesine ait. hızlı servis. dışarda da alanları var. kahvaltıda peynir zeytin yumurta reçel domates çay biber vardı.

2022:02:08 19:31:58
Serdar Nuray

Serdar Nuray

Limonata ve şerbet harika. Kahve 10 üzerinden 7. Çok kibar ve güler yüzlü insanlar hizmet ediyor. Kesinlikle uğrayın.

2022:08:12 17:11:44
Burak Kuru

Burak Kuru

Hafta sonu için Eskişehir e gittiğimizde kahvaltı yapacak yer ararken karşımıza çıktı. Çok memnun kaldık. Açık havada gayet güzel bir kahvaltı oldu. Serpme kahvaltı için kişi başı 35 TL gibi bir ücret alıyorlar. Bu zamanda daha ucuzunu bulamayız sanırım. Közde kahvesi harika.

2019:05:25 07:03:01
Orhan Eryılmaz

Orhan Eryılmaz

Eşim pişi tabağıyla kahvaltı yaptı. Ben kalanları yedim çok aç olmadığım için. Pişiler vıcır vıcır yağ içerisindeydi. Peynir muhtemelen en ucuzuydu. Zeytinler de hakikaten maalesef aynı özellikteydi. Ayva reçeli güzeldi. Bizimle ilgilenen hanımdan ekstra peçete istedim. Suratıma bakmadan masaya bıraktı. Ve inanılmaz negatifti. Ve bizim masamızı da kumda kahveleri verirken tezgâh olarak kullanıyordu. Fiyatlar ürünlerin kalitesine göre biraz pahalı geldi. Tavsiye etmiyorum kesinlikle!

2020:03:08 09:59:17
B S

B S

Balkonu, balkonda sohbet etmesi şahane bir mekân, limonatası pek hoş değil, ev yapımı denildi ama bildiğiniz toz içeceklerdendi. Onun dışında mekân olarak çok hoştu

2021:06:23 13:12:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–21:00
  • Salı 08:00–21:00
  • Çarşamba 08:00–21:00
  • Perşembe 08:00–21:00
  • Cuma 08:00–21:00
  • Cumartesi 08:00–21:00
  • Pazar 08:00–21:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı