Yusufeli Çoruh Döner

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Yusufeli Çoruh Döner

Yusufeli Çoruh Döner, Eskişehir şehrinde döner lezzetini en iyi şekilde sunan bir restorandır. İşletme, geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez lezzeti olan döneri, hijyenik ve kaliteli bir ortamda müşterilerine sunmaktadır.

Tarihçe

Yusufeli Çoruh Döner, 2005 yılında Eskişehir'de hizmet vermeye başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyen işletme, lezzetli dönerleriyle müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Döner Tabağı: 25 TL
  • Döner Ekmek: 10 TL
  • Çorba: 5 TL

Önemli Özellikler

  • Taze ve kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan dönerler
  • Hijyenik ve temiz bir ortam
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Yusufeli Çoruh Döner'i tercih etmeniz için birçok neden var. Kaliteli ve lezzetli dönerleri, uygun fiyat politikası, temiz ve hijyenik ortamı ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir işletme olmamız, bizi diğer dönerci işletmelerden farklı kılmaktadır. Siz de lezzetli bir döner yemek istiyorsanız, bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı Yusufeli Çoruh Döner Yorumlar - 1

user313317

Eskişehir Yusufeli Çoruh Döner Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Dönerleri çok lezzetli ve tazeydi. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

5 Ekim 2024
Hüseyin Serdar Şenoğlu

Hüseyin Serdar Şenoğlu

İyi dönerin peşinde biriyim. Farklı tarzlarda dönerleri tadıyorum ama açıkça belirtmem lazım bu farklı bir seviye. Zaten odun ateşi başka bir şey, bence sırf bunun için bir yıldız daha eklenebilir. Dönerin pişme derecesi ve tuz seviyesi ideal. Sadece dana olan etin bu kadar lezzetli olmasi akıl alır değil. Eğer döner seviyorsanız ve farklı tarzda bir döner yemek isterseniz yolunuzu Eskişehir’e düşürün derim. 1.5 porsiyon 240 tl idi. Bence pahalı değil. Ama 1.5 yetmeyebilir.

2023:11:09 07:33:50
Paul Laven

Paul Laven

Selamlar,Bu mekân açıldığından beri takip ettiğimiz bir işletme. Eskişehir iline özelikle tarımsal anlamda büyük değer katan Artvin ili Yusufeli ilçesinin fertleri çalıştırıyor.İlk açıldığı bir dönem tabaklar melamin ve döneri kıymadan gibi ince inceydi. Şimdi tabaklar porselen ve döner %100 et ağıza geliyor. Elbette rekabet ve şartlar gelişimi teşvik ediyor. Fiyat olarak yüz gramı yüz altmış türk lirasıdır an itibariyle.Netice itibariyle, atmosfer anlamında büyük bekletiniz olmasın. Ama salaş bir mekanda iyi et yemek isterseniz gidin deneyin. Zaten çeşit falan yok. Tek tip. Sadece yatık et döner. Yanında soğan domates. Hizmet iyi, garsonlar ilgilidir. Meramınızı iletiniz. Herkese afiyetler ve bol kazançlar dilerim.

2023:10:31 14:32:32
Ahmet Topak

Ahmet Topak

Dönerleri çok güzel olan yer. Zaten başka da bir şey yapmıyorlar. Bu tarz mekanları çok seviyorum. Bizim ürünümüz bu, onu da çok güzel yapıyoruz, o yüzden başka bir şey yapmaya ihtiyaç duymuyoruz demek bu bence :) Defalarca gittim, daha da giderim. 1 ve 1,5 porsiyon şeklinde iki seçenek var. 1 porsiyon aldıktan sonra üstüne ilave de isteyebiliyorsunuz. Tatlıları da çok lezzetli. Maraş’tan getirtiyorlarmış o yüzden biraz pahalı. Cevizli ve fıstıklı şeklinde iki çeşit var. İsterseniz 1 cevizli 1 fıstıklı şeklinde karışık da alabilirsiniz. Yemekten sonra çaylar ikram. Hafta içi öğle saatleri hafif kalabalıklaşıyor. Akşam saatleri yoğun oluyor. Hafta sonu öğle saatlerinde servise başlıyor. İkindiden itibaren yoğunlaşıyor. Fiyatlar biraz pahalı ama değer bence.

2023:10:17 23:16:18
Mehmet Ali Oylumlu

Mehmet Ali Oylumlu

İçerisi sade döşenmiş, gözünüzü yoracak bir ortam yok.İşletmenin tek ürünü yatık döneri. Etin marinasyonu bence gayet iyi, kekiğin seviyesi gayet hissedilir ve fazla değil. İyi bir kekik kullanmışlar ve lezzet katmış.Dönerin yağ oranı beni çok memnun etmedi. Biraz daha yağlı bi et bekliyordum. Kışın yaptıkları dönerler daha yağlı oluyormuş. Arkadaşlar öyle aktarmıştı.Diğer sıkıntı ise kesim kalınlığı. Görünüşü döner ama kesim yüzünden cağ kebap ile döner arasında bir yerde kalmış. Kalın kesim sevmiyorum. Yanında gelen biber, domates ve soğan yancıları güzel. Ekmeklerini çok sevmedim.

2023:08:07 13:35:19
Serkan Yildirim

Serkan Yildirim

Döner güzel lezzetli.Müşteriye ilgi alaka sıfırDönerin yanında soğan domates başka birşey yok.bi kaç çeşit meze olabilirdi hiç değilse közde biber dönerin olmazsa olması,bu işletme aşmış artık müşteri memnuniyeti sıfır

2024:01:21 12:51:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı 11:00–21:00
  • Çarşamba 11:00–21:00
  • Perşembe 11:00–21:00
  • Cuma 11:00–21:00
  • Cumartesi 11:00–21:00
  • Pazar 11:00–21:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı