Yum Yum Noodle House

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Yum Yum Noodle House

Eskişehir Yum Yum Noodle House, şehrin en sevilen noodle restoranlarından biridir. 2010 yılında açılan işletme, misafirlerine lezzetli ve sağlıklı noodle çeşitleri sunmaktadır.

Tarihçe

Yum Yum Noodle House, Eskişehir'de noodle tutkunları için bir buluşma noktası haline gelmiştir. Kaliteli malzemeler ve özenle hazırlanan yemekler sayesinde kısa sürede popülerlik kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Yum Yum Noodle House, uygun fiyatlarla lezzetli noodle çeşitleri sunmaktadır. Menüdeki seçenekler her bütçeye uygun olup, kaliteden ödün verilmemektedir.

Önemli Özellikler

  • Taze ve doğal malzemeler kullanılarak hazırlanan noodle çeşitleri
  • Geniş içecek menüsü ve tatlı seçenekleri
  • Şık ve modern dekorasyonuyla keyifli bir yemek deneyimi sunar
Eskişehir Yum Yum Noodle House, lezzetli ve sağlıklı noodle seçenekleriyle müşterilerine benzersiz bir deneyim sunar. Kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilmesi gereken bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı Yum Yum Noodle House Yorumlar - 1

user313305

Eskişehir Yum Yum Noodle House Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Çalışanlar çok ilgili ve güleryüzlüydü. Noodle çeşitleri çok lezzetliydi ve fiyatlar da oldukça makuldu. Restoranın dekorasyonu da çok hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

5 Ekim 2024
Mert Yıldırım

Mert Yıldırım

Fiyatlar bence gayet iyi ve tadı güzel genel olarak hizmet güzel gidilebilir bir yer.

2024:01:21 23:33:00
Şeyda Ercanlı

Şeyda Ercanlı

universiteye giderken surekli burada sushi yerdim...simdi menu cok daha genis. eskisehiri ziyaret etmisken lunch icin tekrar gideyim demistim, aksam yemeginde de kendimi burada buldum. ayrica cok tatli bir sahibi ve calisanlari var. 10/10 recommend

2023:10:24 15:52:45
Melike

Melike

Noodle'ı çok lezzetliydi ve bol malzemeliydi. Sushi iyiydi ama daha iyileri var. Ortam uzak doğuyu hissettiriyor. Küçük ama samimi bir ortam. Kesinlikle yine giderim

2023:09:03 12:49:43
Onur A

Onur A

Dont… Just dont… Dont go. It is one of worst Cantenese food that I have ever had. And prices are even higher than food prices in European capitals. If you dont want to be scammed with very high prices for tiny portion of food, I suggest you to choose another restaurant.Kesinlikle gidilmemesi gerek. Çok ufak porsiyonlar için Avrupa fiyatlarının üzerinde fiyatlandırma yapan bir restaurant. Buranın sahibi daha birkaç ay önce şehrin en kalburüstü semti Vişnelikte açtığı şubeyi kapattı. Fiyatları o kadar yüksekti ki şehrin en kalburüstü semtinde dahi tutunamadı…Şimdi gelip bu yorumun altına yok maliyetler yok piyasa koşulları vs diye bir cevap yazacak. Kanarsanız 1,5-2 Euroluk makarnaya 250-300 ödemeye devam edersiniz…

2024:01:25 17:17:44
Ilayda yaşar

Ilayda yaşar

Ben balık yemeyi seven ve daha önce deneyimi de olan biri olarak yemekleri beğendim. Servis çok hızlıydı. Fiyat performans mekanı diyebiliriz. Annemle birlikte gittik kendisi deniz ürünleri tüketmeyen biri olarak tavuklu seçenekleri de denedik beğendik. Çalışanları ilgiliydi. Merak ettiğim lezzetleri denemek için gidebileceğim bir yer tavsiye ederim.

2023:10:15 20:00:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–22:45
  • Salı 11:00–22:45
  • Çarşamba 11:00–22:45
  • Perşembe 11:00–22:45
  • Cuma 11:00–22:45
  • Cumartesi 11:00–22:45
  • Pazar 11:00–22:45

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı