Blackfish

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Blackfish Eskişehir

Blackfish, Eskişehir şehrinde bulunan bir kafe ve restorandır. 2015 yılında açılan işletme, misafirlerine lezzetli yemekler ve keyifli bir atmosfer sunmaktadır.

Tarihçe

Blackfish, Eskişehir'in merkezinde bulunan tarihi bir binada hizmet vermektedir. İşletme, açıldığı günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Blackfish'te fiyatlar oldukça makul düzeydedir.
  • Menüdeki yemeklerin ve içeceklerin fiyatları uygun tutulmuştur.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli ve çeşitli yemek seçenekleri sunar.
  • Keyifli bir atmosfere sahiptir.
  • Canlı müzik etkinlikleri düzenler.
Blackfish'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve keyifli atmosferi ile unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Blackfish Yorumlar - 1

user313285

Eskişehir Blackfish Restoran harika bir deneyim sunuyor. Yemekler lezzetli ve servis hızlı. Atmosferi de çok hoş. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

5 Ekim 2024
Mert Sever

Mert Sever

Levrek pişmesi ile lokum gibiydi adeta. Ortaya ise tütsülü alabalık, Girit ezme, köpeoğlu, deniz börülcesi ve salata söyledik. Hepsi özenle hazırlamıştı ve son derece lezzetliydi fakat tütsülü alabalık bir iki adım öne çıktı :)

2023:08:23 06:51:48
Emre Türkyılmaz

Emre Türkyılmaz

Şimdiye kadar yedigim en iyi izgara levreklerden birisi. Somon sarma efsane. Ahtapot biraz fazla pismisti. Girit ezme, tereyagli karides adami delirtir. Kalamardan da uc tabak yersiniz. Bir daha Eskisehir’e gelmisken degil, buraya gelmek icin Eskisehir’e gidecegim.

2023:03:18 13:59:11
Tezcan Dal

Tezcan Dal

İlk kez gittim Blackfish 'e , başlangıç mezeler gayet taze lezizdi . Şevketi Bostan kızartma ilk kez yedim , çıtır çıtır çok güzel.Ve asıl bomba levrek lokum idi ,şefin eline sağlık harika bir balık pişirmiş mutlaka denenmesi gereken bir lezzet

2024:01:24 17:26:09
Elif Uysal

Elif Uysal

Ben bayıldım. Fiyat bir tık yüksek ama çok değil ve verdiğiniz tüm paranın hem hizmet hem lezzet olarak karşılığını alıyorsunuz. Keyif aldık. Herkesin ellerine, ilgisine sağlık. Eskişehirde balık yiyebileceğimiz bir mekan bulabildiğimize çok sevindim. Meze&balık. Tekrar geleceğiz :)Not: acı atom gerçekten çok acı, çok.

2022:05:29 19:15:33
Şafak B.

Şafak B.

Istiridye mantarli kuskonmazli bir meze var. Bayagi begendik. Mezeler guzel masalar dipdibe degil. Keyifli mekan.

2023:11:03 19:39:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 13:00–01:00
  • Salı 13:00–01:00
  • Çarşamba 13:00–01:00
  • Perşembe 13:00–01:00
  • Cuma 13:00–01:00
  • Cumartesi 13:00–01:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı