Mezze House İki Kule

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Mezze House İki Kule

Mezze House İki Kule, Eskişehir şehrinde lezzetli ve geleneksel Türk mezelerini sunan bir restorandır. İşletme, misafirlerine zengin bir mezze menüsü ile hizmet vermektedir.

Tarihçe

Mezze House İki Kule, 2010 yılında Eskişehir'de açılmıştır. O günden bu yana, kaliteli ve lezzetli mezeleriyle müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Mezze House İki Kule, uygun fiyatlarla yüksek kaliteli mezeler sunmaktadır. Menüdeki çeşitlilik ve lezzet göz önüne alındığında, fiyatlar oldukça makuldür.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve çeşitli mezze menüsü
  • Taze ve kaliteli malzemelerin kullanılması
  • Şık ve konforlu bir atmosfer
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet anlayışı
Mezze House İki Kule, Eskişehir'de Türk mutfağının en lezzetli mezelerini sunan bir restorandır. Kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Mezze House İki Kule Yorumlar - 1

user313237

Eskişehir Mezze House İki Kule Restoran, lezzetli mezeleri ve sıcak atmosferiyle beni çok etkiledi. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Özellikle humusu ve patlıcan közlemesi harikaydı. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

5 Ekim 2024
Erdi Karakütük

Erdi Karakütük

Eskişehir’de tek akşam yemeği şansım olsa, hiç düşünmeden Mezze’ye giderim. Meze çeşitleri lezzetli. Kalabalık gruplara fix menü yapıyorlar. Fiyatlar, İstanbul’a göre makul. Ortam şık, servis sorunsuz

2023:12:02 19:10:49
Bediz KILICKINI

Bediz KILICKINI

Her Eskişehir'e geldiğimde mutlaka gelmeye özen gösterdiğim muhteşem bir deneyim Mezze House. Yıllardır ne yemek ne de hizmet kalitesinden hiç ödün vermedi. Özellikle güler yüz ve evinde gibi ağırlanmak bile Mezze House deneyimi için anlatılmaz yaşanır. Herkese samimiyetle tavsiye ederim.

2023:11:02 19:38:52
Berkhan Esmer

Berkhan Esmer

Bu kadar değişik ve lezzetli meze yemedim. Karides efsane, şevketi bostan efsane, mantar muhteşem. Söyleyecek söz yok. Sigara rahatsız ediyor ama kendi masamdaki arkadaşlarım da içiyor, işletmenin yapabileceği bir şey yok. Helal olsun.

2023:11:18 19:08:29
Erhan Akarçay

Erhan Akarçay

Açıldığından bu yana gelenekselleşmiş zeytinyağlı yeşil zeytin ikramı ne yazık ki artık yok. Lezzetten ödün verilmemiş olsa da porsiyonlar göreli olarak azalmış, ters orantılı olarak fiyatlar zirveyi görmüş. Kuver uygulaması başlamış...

2023:10:10 08:22:09
Duygu Öztürk

Duygu Öztürk

Ankaradan geldigimizde aksam bu meyhaneyi sectik. Mezeler mukemmel otesiydi, kesinlikle karides susamli olan mezeyi ve mantarli peynirli ara sicak mezeyi oneriyorum - ama digerleride harika otesi.Sadece nacizane gorusum, garsonlar biraz kafe garsonu gibi. Oysa ki ramazanda geldigimiz icin mekan cok cok kalabalik da degildi ama sag olsunlar guler yuzlulerdi.Tatli olarakk kestaneli dondurmali tatli, mukemmeeelll.Fiyati da cok pahali gelmedi bize.Ortam cok guzeldi, cok tesekkur ederiz

2023:03:26 08:37:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 15:00–01:00
  • Salı 15:00–01:00
  • Çarşamba 15:00–01:00
  • Perşembe 15:00–01:00
  • Cuma 15:00–01:00
  • Cumartesi 15:00–01:00
  • Pazar 15:00–01:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı