GAGA Restaurant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir GAGA Restaurant

GAGA Restaurant, Eskişehir şehrinde lezzetli yemekleri ve keyifli atmosferi ile misafirlerine hizmet veren bir restorandır. İşletme, şehrin merkezi bir konumunda bulunmaktadır ve her gün açık olup, öğle ve akşam yemeği servisi sunmaktadır.

Tarihçe

GAGA Restaurant, 2010 yılında açılmış olup, Eskişehir'in yerel lezzetlerini modern bir şekilde sunmayı hedeflemektedir. İşletme, kaliteli malzemeler kullanarak lezzetli ve sağlıklı yemekler hazırlamaktadır.

Fiyat Politikası

GAGA Restaurant, uygun fiyatlarla kaliteli yemekler sunmayı amaçlamaktadır. Menüsünde çeşitli seçenekler bulunmakta olup, her bütçeye uygun seçenekler mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Yerel lezzetlerin modern sunumu
  • Kaliteli ve taze malzemelerin kullanımı
  • Keyifli ve şık atmosfer
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet
GAGA Restaurant, Eskişehir'de lezzetli yemekler arayan herkes için ideal bir tercihtir. Yerel lezzetleri modern bir şekilde sunması ve uygun fiyat politikası ile misafirlerine keyifli bir deneyim yaşatmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı GAGA Restaurant Yorumlar - 1

user313203

Eskişehir GAGA Restaurant Restoran harika bir deneyim sunuyor. Yemekler lezzetli ve servis hızlı. Atmosferi de çok hoş. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

5 Ekim 2024
Müjdat Karadağ

Müjdat Karadağ

Gittiğimizde kimse yoktu hava yağmurlu olduğu için olabilir. Karşılama, yemekler ver ortam güzeldi. Fiyatlar da mekâna göre normaldi.

2024:01:12 20:29:30
Internal Camp

Internal Camp

Biz çok beğendik ama sadece gittiğimiz gece yan tarafta düğün vardı izolasyon yeterli olmadığı için çok ses geldi, onun dışında her şey çok iyi kesinlikle tavsiye ederim.

2023:09:06 18:25:35
Mevlüt Aydoğan

Mevlüt Aydoğan

Koskoca işletme çiğ tavuk getiriyor. Gelin bi kahve içip gidin. Menüden bira tabağı söylüyorsunuz, yazan ürünler gelmiyor. Gelenler de çiğ oluyor.

2023:08:08 16:28:59
Gürkan Aslan

Gürkan Aslan

Eskişehir en güzel yerlerinden birine kurulu olan bu restorant merkezi bir alanda yer almaktaRestoranta ulaşırken İstanbul boğaz köprüsünün aynısının insan versiyonundan geçiyorsunuzMekan 3 /4 farklı konsepte hizmet veriyorMekanın garsonlar gerçekten çok güleryüzlü ve menüleri hakimlerYemekleri lezzetli porsyonları doyurucuKendi otoparkı olan bu işletme Eskişehir’in en gözde mekanlarından ve en kaliteli mekanlarından biriLavaboları açık mutfağı gerçekten çok başarılı

2023:05:10 23:58:29
Emrah Taylan

Emrah Taylan

Sanki istanbuldasınız gibi bir hissiyat yaratıyor. Eskişehir’e yolunuz düşer ise yemeklerini tatmanızı ve bu güzel atmosfer de olmanızı tavsiye ederimGündüz açık hava da su kenarı yemek keyfiAkşam keyifli bir sohbet ortamında yemeğiniziHemen su kenarı müzik eşliğinde kokteyl deneyimleyebilirsiniz

2023:06:30 14:42:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı 12:00–02:00
  • Çarşamba 12:00–02:00
  • Perşembe 12:00–02:00
  • Cuma 12:00–02:00
  • Cumartesi 12:00–02:00
  • Pazar 10:00–02:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı