Regulateur Restaurant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Regulateur Restaurant Eskişehir

Regulateur Restaurant, Eskişehir şehrinde bulunan ve lezzetli yemekleriyle misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunan bir restorandır.

Tarihçe

Regulateur Restaurant, 2005 yılında açılmış olup, Eskişehir'in en köklü ve sevilen restoranlarından biridir. Yıllar içinde kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli yemekleriyle müşterilerinin gönlünde taht kurmuştur.

Fiyat Politikası

Regulateur Restaurant, her bütçeye uygun fiyatlarla kaliteli yemekler sunmaktadır. Menüsünde çeşitli seçenekler bulunmakta olup, her damak zevkine hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli ve taze malzemelerle hazırlanan yemekler
  • Şık ve modern dekorasyon
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet anlayışı
  • Özel organizasyonlar için ayrılan alanlar
Regulateur Restaurant, Eskişehir'de lezzetli yemeklerin keyfini çıkarabileceğiniz, kaliteli hizmet sunan ve şık bir atmosfere sahip bir restorandır. Misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatmak için her detay düşünülmüştür.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Regulateur Restaurant Yorumlar - 1

user313193

Eskişehir Regulateur Restaurant Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Yemekler çok lezzetliydi ve servis de oldukça hızlıydı. Atmosferi de çok hoştu, çalışanlar da son derece ilgiliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

5 Ekim 2024
Özy Cemo

Özy Cemo

Ailecek cok keyifli vakit gecirebileceginiz, nezih ortama sahip, yemekleri ve mezeleri leziz olan bir mekan. Yazin parkta cocugum cok guzel vakit geciriyor, acik alanin guvenligi konusunda bes yildiz…Soguk havalarda şömine karsisinda keyif yaptik. 😇

2023:10:23 16:15:14
esra nur

esra nur

Yıllardır müdavimi olduğumuz ve bizi asla hayal kırıklığına uğratmayan mekan. Kahvaltıdan başlayıp kapanışa kadar günü rahatlıkla geçirebileceğiniz bir yer, insana aşırı huzur veriyor. Mezelerden “regülatör meze” favorim👌🏻🤤Personel güleryüzlü ve ilgili. Fiyatlar makul💯

2023:11:03 15:43:06
Ali Emre Akgunes

Ali Emre Akgunes

Eskişehir de maalesef lezzetli, Bahçeli çok mekan yok. Regülator Restaurant bu Üç kavramada uyan Eskişehirdeki iyi mekan. Öncelikle kapalı mekanı küçük sıkışık ama bahçesi Eskişehir’deki bir çok mekan arasında en güzel Bahçelerden sayılabilecek kadar yeşil güzel ve tertipli. Adeta ormanın ortasında yemek yiyorsunuz. Masalar sandalyeler oturma grupları biraz eski ama rahat. kalite ve temizlik açısından temiz. Personel güleryüzlü ve hızlı özellikle Mustafa bey regülatör restorandaki en keyifli en güzel anları yaşamanız için çok yardımcı oluyor. Gerek servis öncesi yönlendirmeli gerekse servisteki başarılı sunumu beş yıldızlı. Diğer genç ekipte hızlı. Başlangıç olarak gelen meze tepsisi çok çeşitli. Farklı tatlar güzel sunumlar gerçekten başarılı. Acılı Atom, Gaziantep ezme, Zahter salatası, Yoğurlu kabak, Patlıcan ezme hepsi çok lezzetli çok başarılı. Arasıcaklar olarak Arnavut ciğeri, ev yapımı ve soslu patates kızartması, mükemmel sigara böreği adeta lezzet şov yaptı. Gevurdağı salatası, roka salatası orta seviyede lezzetli. Mezelerden yemeklere yer kalmasa da tadımlık olarak köfte ve levrek geldi. İkisi de başarılı be lezzetliydi. Yemek sonu hazır Künefe ve sufle de ortalama üstü lezzetleriyle geceyi bitirdi. Fiyat olarak biraz yüksek ama performansa oranla normal. Porsiyonları biraz küçük, mekan Eskişehir’de ilk üçte yer alır.

2022:09:04 08:31:43
Oguz Ipek

Oguz Ipek

Daha önce Temmuz 2019 da gelip bahçesine bayıldığım harika restoran. 4 yıl aradan sonra yolum tekrar Eskişehir’e düşünce tek akşam yemeğimde yine tercihim damağımda bıraktığı tatdan dolayı Regülatör oldu. Havanın soğuk olması sebebiyle içeride oturduk bahçe kadar etkileyici olmasa da şömine karşısında sıcak bir akşam geçirdik. Mezelerin tamamı iyiydi ancak asıl övgüyü balık hakediyor iç Anadolu da bu kadar lezzetli bir balık yiyeceğim aklıma bile gelmezdi. Fiyatlar bence uygun tüm personele teşekkür ediyorum, Eskişehir’e yolunuzu düşürmeniz için geçerli bir sebep

2023:10:26 19:41:13
Mehmet Durul

Mehmet Durul

Çok başarılı geçen 53 yıldan sonra emeklilik ve kapanma kararı aldıklarını üzüntüyle öğrendik. Çocukluğumuzdan itibaren hayatımızın her döneminde güzel anılarımıza ev sahipliği yapan bu güzel mekanı, mükemmel doğası, mükemmel hizmeti ve lezzetli yemekleri ile hatırlayacağız.. Semih bey’e ve tüm kadroya güzel ev sahiplikleri için teşekkür ederiz…

2023:12:18 14:08:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı