Harbiye Restaurant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Harbiye Restaurant Eskişehir

Harbiye Restaurant, Eskişehir şehrinde lezzetli yemekleri ve keyifli atmosferi ile müşterilerine hizmet veren bir restorandır.

Tarihçe

Harbiye Restaurant, 2005 yılında Eskişehir'in merkezinde açılmıştır. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli yemekleri ile müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Harbiye Restaurant, uygun fiyatlarla kaliteli yemekler sunmaktadır. Menüsünde çeşitli et yemekleri, salatalar, mezeler ve tatlılar bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli ve taze malzemelerle hazırlanan yemekler
  • Şık ve modern dekorasyon
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet anlayışı
  • Açık ve kapalı alan seçenekleri
Harbiye Restaurant, Eskişehir'de lezzetli yemeklerin keyifli bir atmosferde sunulduğu bir mekandır. Kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile müşterilerine memnuniyet garantisi vermektedir. Harbiye Restaurant'ı tercih ettiğinizde lezzetli bir yemek deneyimi yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Harbiye Restaurant Yorumlar - 1

user313181

Eskişehir Harbiye Restaurant Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Yemekler çok lezzetliydi ve servis de oldukça hızlıydı. Atmosferi de çok hoştu, çalışanlar da son derece ilgiliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

5 Ekim 2024
Duygu Y.

Duygu Y.

Google sayesinde keşfettiğimiz restorandan oldukça keyifle ve memnuniyetle ayrılmaktayız.💫 Mekan:10/10; dizaynı oldukça güzel, konumu merkezi ve kolay ulaşılabilir.💫 Hizmet: 10/10; servis hızlı, çalışanlar güleryüzlü ve ilgili.💫 Yemekler ve mezelere gelirsek: 10/10♥️ Kanat, saç kavurma oldukça lezzetliydi. Peynirli roka salatası sosu ile enfesti. Geri kalan mezelerden de oldukça memnun kaldık. Sadece irmik tatlısı çok şekerli geldi. Eğer biraz daha şekeri azaltılırsa harikulade olur lezzeti 🥰

2023:12:30 19:14:09
Bediz KILICKINI

Bediz KILICKINI

Eskişehir'de ki diğer vazgeçilmez mekanlarımdan enfes Hatay sofrası isteyen herkese öneririm. Yemekler muhteşem, güler yüz ve ortam da son derece güzel.

2023:11:03 05:57:56
Suphi Soner KARAÇAY

Suphi Soner KARAÇAY

Memleketimin bütün lezzetlerini tadabildiğim bir yer olarak tanımlayabilirim. Etleri ve sac oruğu güzeldi. Künefesi ve peynirli irmik helvası da iyiydi. Ordövr tabağı da lezzetliydi. Garsonlar samimi ve cana yakındı, hizmet gayet akıcı ve hızlıydı. Antakya'daki restoran atmosferlerini hiç aratmadı. Otopark olarak yol kenarı yada mahalle aralarına park edilebilir. Otopark'ı da,mevcut olabilir.

2024:01:20 21:01:11
Ezgi

Ezgi

Çok güzel bir yer, 2 günlük Eskişehir gezimizde tavsiye üzerine tercih ettik. Fiyatlara göre porsiyonlar gayet iyi, mezeler çok çeşitli. Fırında Kaşarlı Mantarlı Tavuk (190₺) ve Sac Kavurma (220₺) tercih ettik. Tavuk eti de dana eti de lokum gibiydi. Çok lezzetli ve doyurucuydu. Bizce fiyatlar da civara göre ve bu ambiyansta bir yere göre gayet iyi, uygun. Tekrar gelmeyi çok isteriz. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlü. Alkol seçenekleri de fazla.

2023:04:13 18:56:03
Guven S.

Guven S.

Bu restoran hakkında acımasızca olumsuz yorum yapanlar ya kötü niyetlidir ya da gitmemiştir. Eşim ve kızım ile gittik tek kelime ile harikaydı. Mezeler, ara sıcaklar, yemekler, tatlı(künefeeee), çay ve kahveler enfesti. Hele de hizmete diyecek yok. Şiddetle tavsiyemdir..

2024:01:04 21:55:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 16:00–00:00
  • Salı 16:00–00:00
  • Çarşamba 16:00–00:00
  • Perşembe 16:00–00:00
  • Cuma 16:00–00:00
  • Cumartesi 16:00–00:00
  • Pazar 16:00–00:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı