REMAX Mod Eskişehir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

REMAX Mod Eskişehir

REMAX Mod Eskişehir, Eskişehir şehrinde bulunan bir emlak danışmanlık firmasıdır. Şehrin en köklü emlak firmalarından biri olan REMAX Mod Eskişehir, müşterilerine profesyonel hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

REMAX Mod Eskişehir, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve güvenilirlik ilkesiyle müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

REMAX Mod Eskişehir, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli emlak hizmetleri sunmaktadır. Fiyatlar, piyasa koşullarına göre belirlenmekte olup, müşteri memnuniyeti her zaman ön planda tutulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli emlak danışmanları
  • Geniş portföy seçenekleri
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
  • Güvenilir ve transparan işlem süreçleri
REMAX Mod Eskişehir'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekibi, geniş portföy seçenekleri ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla size en uygun emlak çözümlerini sunmaya hazırdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir REMAX Mod Eskişehir Yorumlar - 1

user313121

Eskişehir REMAX Mod Eskişehir Emlak Ajansı oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Müşteri memnuniyetine önem veren bir firma olduklarını gördüm. Emlak konusunda ihtiyacınız olan her türlü desteği sağlayabileceklerini düşünüyorum. Personelin ilgili ve bilgili olması da ayrıca memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ederim.

5 Ekim 2024
Berk Şahin

Berk Şahin

Zor bir dönemde çok güzel bir evi tutulmuştur diye düşünürken Ebru Yaprak Hanım ın vasıtasıyla kiralamış olduk. İlgisi, çabası ve gayreti için Ebru Hanım a ve Remax Mod a çok teşekkür ederiz.

2024:01:20 15:42:51
Ömer Selim Atila

Ömer Selim Atila

Eda Hanım ve emlak ofisi, ev kiralama sürecimizi harika bir şekilde yönetti. Eda Hanım'ın özverili çalışması, profesyonel yaklaşımı ve emlak ofisinin sağladığı kusursuz hizmet ile memnuniyetimizi sağladı. İlgileri ve yardımları için teşekkür ederiz, kendilerine güvenebilirsiniz!

2023:12:14 09:46:03
Nuri Menderes

Nuri Menderes

Remax moda evimizi satmak istediğimizde ücretsiz değerleme yapıp ona göre fiat belirleyen bize gösterdiği ilgi alakası ve sevecenliği ile Mehmet Varna beye ayrıca teşekkürlerimizi sunarız. Böyle gülen yüzünüzün hiç eksik olmasın.

2023:12:30 22:51:11
rukiye güven

rukiye güven

Evimi satışa verdim . İlkeli,saygılı ,iki tarafın da çıkarlarını gözeterek ilişkileri belirleyen naif insanların çalıştığı bir firma Remax. Bir daha emlak ile ilgili işim olsa kesinlikle Remax ile çalışırım ve çevreme de tavsiye ediyorum. Çalıştığım arkadaş Mehmet Varna’ya özellikle teşekkür ederim .

2023:12:15 16:48:45
HNS TV

HNS TV

Eda Rufaioglu Bize gerçekten çok yardımcı oldu. Hem doğru fiyatlandırma hemde hızlı satış için nokta atışı bir fiyat belirledi. Evde ki kiracılarla yeni ev sahiplerinin arasınıda tutmayı bildi. Hüsnü Enes Özçelik olarak ev satımı yapmıştım Remax harika bir yer özellikle Eda hanım sayesinde.

2023:12:26 11:41:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 12:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı