Şirintepe PTT

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Şirintepe PTT - Eskişehir

Şirintepe PTT, Eskişehir şehrinde bulunan bir posta ve telgraf teşkilatıdır. Şehirdeki önemli posta hizmeti sağlayıcılarından biri olan Şirintepe PTT, geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Şirintepe PTT, yıllardır Eskişehir halkına posta ve telgraf hizmeti sunmaktadır. Gelişen teknolojiye ayak uydurarak sürekli olarak hizmet kalitesini artırmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Posta ve kargo gönderiminde uygun fiyatlar sunmaktadır.
  • Farklı hizmetler için çeşitli fiyat seçenekleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Geniş hizmet yelpazesi
Şirintepe PTT, Eskişehir'de posta ve kargo hizmetlerinde güvenilir bir seçenek olup, uygun fiyatları ve kaliteli hizmeti ile tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Şirintepe PTT Yorumlar - 1

user313099

Eskişehir Şirintepe PTT Posta Ofisi oldukça hızlı ve verimli bir hizmet sunuyor. Personelleri güler yüzlü ve yardımsever. Kuyruk oluşmadan işlemlerimi hızlıca hallettim. Temiz ve düzenli bir ortamı var. Kesinlikle tavsiye ederim.

5 Ekim 2024
Ezgi Duman

Ezgi Duman

Trendyol iadem vardı ürün aynı bana geldiği gibi geri verdim kargoya böyle alamayız diye bana orada kutu arattılar bir sürü gereksiz işlem yaptırmaya çalıştılar. Tavırları ve üslupları çok kötüydü PTT yi arayıp şikayette de bulundum

2022:08:11 11:33:00
Kadriye Özdemir

Kadriye Özdemir

Bugün ptt den kargom gelecekti ama dağıtıcı arkadaş ev adresi ne getirecek yerine eskişehir şirintepe mh ptt şubesune götürmeyi tercih etmiş ne bi haber nede bi haber kağidıdı bırakmış ben kactane şube gezdim kargomu bulabilmek icin lütfen calışanlarınizı uyarın teşekkür ederim

2020:08:31 15:38:39
Fatma Ekin Dönder

Fatma Ekin Dönder

Her daim kalabalık olsa da mahallede çoğu yere yakın bir şube olması güzel

2020:11:17 10:07:07
Etonon Lothbrok

Etonon Lothbrok

2023:04:08 03:59:58
haldun efe pehlivan

haldun efe pehlivan

2020:09:26 08:31:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı