Tepebasi PDM PTT

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Tepebasi PDM PTT

Tepebasi PDM PTT, Eskişehir şehrinde bulunan bir posta dağıtım merkezidir. Şehirdeki posta işlemlerinin merkezi olan bu kuruluş, posta gönderme, alımı ve dağıtımı gibi hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Tepebasi PDM PTT, Türkiye'nin en eski posta dağıtım merkezlerinden biridir. Yıllardır Eskişehir halkına güvenilir ve hızlı posta hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Posta gönderim ücretleri standart PTT fiyatları üzerinden belirlenmektedir.
  • Farklı boyutlarda ve ağırlıklarda paketler için farklı fiyatlandırma seçenekleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Güvenilir ve hızlı posta hizmeti sunar.
  • Uygun fiyatlarla posta gönderim imkanı sağlar.
  • Profesyonel ve deneyimli personeli ile müşterilere yardımcı olur.
Tepebasi PDM PTT, Eskişehir'de posta gönderim ve alımı konusunda güvenilir bir seçenektir. Hızlı ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Tepebasi PDM PTT Yorumlar - 1

user313057

Eskişehir Tepebasi PDM PTT Posta Ofisi oldukça temiz ve düzenli bir şubedir. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımseverler. Posta işlemlerini hızlı bir şekilde hallediyorlar. Ancak bazen yoğunluktan dolayı sıra beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir şube.

5 Ekim 2024
Murat Biçer

Murat Biçer

kargomuz şubeye ulaştıktan sonra tam 1 hafta dağıtıma çıkarmadılar, kargo dağıtım sırası bekliyor yalanına inanmaktan başka çareniz yok çünkü muhatap bulamıyorsunuz. 3. günün sonunda müşteri hizmetlerine şikayet talebi yapmamıza rağmen haftasonu da çalışan şube olduğu halde kargoyu şubede bekletip 8. günde dağıtıma çıkardılar, yazıklar olsun size de verdiğiniz hizmete de yuh olsun.

2024:01:16 08:12:31
Necati ULUTÜRK

Necati ULUTÜRK

Güncelleme: Şikayetim üzerine teslim edildi girip kargoya el koydular. Rest çektiler resmen. Cimer üzerinden bakanlığa şikayet oluşturdum. Çünkü bu gaspa giriyor artık.Tüm mağdurlara çağrımdır; cimer üzerinden gerekli yerlere şikayet edin. Belirli bir sayıda şikâyet olmazsa kimse sonuç alamaz.Asla kargo dağıtımı yapmıyor. Yurt içi, yurt dışı bütün gönderilerimi dağıtıma çıkarmış gibi yapıp mesai bitiminde evde bulamadık girişi yapıyorlar. 3. Günde geri geldiği yere postalıyorlar..İşin kötüsü sürekli dağıtıma çıkarmış gibi yapmasalar gidip alacağım ona da fırsat vermiyorlar. Yani milletin kargolarını kaçırıyorlar teslim etmemek için. Çok garip..Resmî kurum olduğu için dokunulmaz olduklarını sanıyorlar bu rahatlık ondan. Ülkenin özeti bu şube.

2023:12:05 10:35:29
Zülfiye Avci

Zülfiye Avci

4 gündür ellerinde dağıtıma bile çıkmıyor kargom bu kadar berbat bir kargo görmedim msj dahi atmıyolar kendim takip edip gidip almak zorunda kalıyorum çalışanlar aldıkları parayı hak etmiyo

2024:01:17 09:52:03
Mustafa

Mustafa

3 gündür orda bekleyen kargoyu dağıtıma çıkarmıyorlar tam ben şehrin bi ucundan şubeye geliyorum kendim almak için, o zaman çıkartıyorlar. Yapacağınız işi…(Ekleme) Bu olaydan sonra bir de ehliyetimi kaybettiler. Aralık ayının 29 itibariyle PTT’ye teslim edilmiş olan ehliyetim bu heriflerin iş bilmez (Hatta iki kelimeyi bi araya getirmeyi dahi beceremeyen bir yöneticileri var. Adam konuşmayı bilmiyor.) tavırları ve sorumsuzlukları yüzünden bu eklemeyi yaptığım Ocak ayının 17’si itibariyle hala elime ulaşmadı. Kaybetmişler… Bulacaklarmış… Sizin ben ananızın ellerinden öpeyim.

2024:01:17 07:21:11
Alperen Kahraman

Alperen Kahraman

2 gündür kargom öylece bekliyor dağıtıma bile çıkmadı olduğu yerde duruyor. Üstelik hızlı gonderime 77 TL ödeme yapicam elime ulaşırsa 60 grm kargo için. Ona rağmen 3. Gün oldu ilk gün şehre girmiş olmasına rağmen elime ulaşmadı. Rezil bunlar rezil.

2024:01:11 09:09:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:30
  • Salı 09:00–17:30
  • Çarşamba 09:00–17:30
  • Perşembe 09:00–17:30
  • Cuma 09:00–17:30
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı