Ptt-eskişehir Kim

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Ptt-Eskişehir Kim

Ptt-Eskişehir Kim, Eskişehir şehrinde bulunan bir posta ve kargo hizmetleri sağlayıcısıdır. Şehirdeki en köklü ve güvenilir kuruluşlardan biri olan Ptt-Eskişehir Kim, geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Ptt-Eskişehir Kim, 1980 yılında Eskişehir'de faaliyete başlamıştır. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet kalitesini sürekli olarak arttırmış ve genişletmiştir.

Fiyat Politikası

Ptt-Eskişehir Kim, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Hizmetlerin her kesimden insanın erişebilir olması için fiyat politikasını müşteri dostu olarak belirlemiştir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir posta ve kargo hizmetleri
  • Uygun fiyatlarla kaliteli hizmet
  • Profesyonel ve deneyimli personel
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Ptt-Eskişehir Kim'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Güvenilirlikleri, hızlı ve kaliteli hizmetleri, uygun fiyat politikaları ve müşteri odaklı yaklaşımlarıyla öne çıkan Ptt-Eskişehir Kim, posta ve kargo ihtiyaçlarınızı karşılamak için en doğru tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Ptt-eskişehir Kim Yorumlar - 1

user312979

Eskişehir Ptt-Eskişehir Kim Posta Ofisi oldukça hızlı ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Personelleri güleryüzlü ve yardımsever. Posta işlemlerimde herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak bazen yoğunluktan dolayı sıra beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnun kaldım.Puan : 4

4 Ekim 2024
Damla ŞENYÜREK

Damla ŞENYÜREK

Yani ne desem boş… Bu nasıl bir sorumsuzluktur ki Sivas’tan Eskişehir’e kargom 1 günde teslim edilebiliyorken 7 gündür Eskişehir’deki kargo adresime getirilemiyor şaşkınlıkla izliyordum ta ki düne kadar… Çünkü daha da beteri var. Dünde 13.29 saatinde dağıtıma çıkarıldı ibaresi altında adresimde (“artık sonunda yani” diye) kargomu beklerken yine adresime getirilemedi üstüne üstük kargoyu sistemden tekrar kontrol ettiğimde akşam 21.57 saatinde kargonun teslim edilemediği çünkü efendim “Adreste yok/kapalı. Haber kağıdı bırakıldı” ibaresi altında adreste bulunmama rağmen yalan bir şekilde yeniden mağdur edildim. Şaşkınlıkla gerçekten haber kağıdı bıraktılar mı diye de kontrol ettim bu sabah çünkü gelipte bulamamalarının imkanı olmamasına rağmen artık öyle de bir güvensizlik var gelip kapıyı çalmadan kağıdı bırakıp gitmiş olabileceklerini de bekledim ama o da yok yani artık pesssss be Eskişehir PTT!

2023:10:27 04:59:05
Emre Cemal

Emre Cemal

yazılan yorumlarda işi ozetlemısler, muhattap yok telefonlar calısmıyor, merkez musterı hızmetlerını arıyorsun cevap vermeden yuzune telefon kapatıyorlar, kargoların akıbetı bellı degıl barkod numarası yazarken son rakam gozukmuyor (cızelgenın dısında kalmıs rakam) halıyle takıp edemıyorsun. yapamıyorsanız bırakın bu kargo ısını , denetleyen yok mu bu subelerı ?? sızın iş bilmezliğinizin ceremesını vatandas cekmek zorunda mı?

2023:12:18 09:56:36
Mert Örün

Mert Örün

1 kargo 4 gün şubede bekler mi arkadaş.. napıyorlar çalışanlar grev mi yapıyor, paralarını mı vermiyorlar, isteksiz çalışıyorlar verin şu adamların paralarını PTT % kaç ı taşeron oldu bu nasıl sorumsuzluk, kendinize gelin.

2023:12:28 19:24:43
Rumeysa Betül Doğan

Rumeysa Betül Doğan

Ya kaç gün oldu teslimat için neyi bekliyorsunuz!!!!!! Su sorunu çözün artık yaa günlerdir kargo bekletilmez

2024:01:19 04:06:01
Yiğit Can Birsen

Yiğit Can Birsen

karadenizden gelen kargo istanbula gidip eskişehire geliyor 5 gündür de şubede bekliyor nasıl bir iş yapış şekliniz var sizin anlamış değilim. Ptt genel müdürlüğüne bu işgüzarlığınızı bildirdim. hayvanlar sizin yüzünden heder oluyor.

2023:11:15 12:23:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı