Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Özgür Tesisat Eskişehir

Özgür Tesisat, Eskişehir şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir tesisat firmasıdır. 1990 yılında kurulan firma, tesisat sektöründe geniş bir deneyime sahiptir.

Tarihçe

Özgür Tesisat, kurulduğu günden bu yana kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir. Yılların getirdiği tecrübe ve uzman kadrosuyla, her türlü tesisat sorununa çözüm sunmaktadır.

Hizmetler

  • Su tesisatı kurulumu ve tamiri
  • Isıtma ve soğutma sistemleri
  • Kameralı su kaçağı tespiti
  • Kombi montajı ve bakımı

Fiyat Politikası

Özgür Tesisat, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmaktadır. Her müşteriye özel çözümler üretmekte ve şeffaf fiyat politikasıyla güvenilir bir hizmet sunmaktadır.

Özgür Tesisat'ı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikasıyla müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Özgür Tesisat Yorumlar - 1

user312959

Eskişehir Özgür Tesisat Tesisatçı oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Sorunumu kısa sürede çözdüler ve fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Ekim 2024
GÜNER

GÜNER

Alt katın tuvaletine su sızdığı için çağırdım Özgür Tesisatı. Önce su kaçağının nerede olduğunu tespit etmek için bir cihazla bakmaları gerektiğini ve ücretinin 250 TL olduğunu söylediler. Ücreti fazla bulduğum için tamirattan vazgeçeceğimi anlayınca bu sefer kolları sıvayıp işe giriştiler. Taharet musluğunu değiştirdiler ve 120 TL para aldılar. Akşam eve geldim baktım ki daha önce akıtmayan taharet musluğu su akıtıyor. Tekrar aradım, durumu anlattım. Biz zaten orada büyük bir şey yapmadık, bizimle ilgisi yok dediler. Büyük bir şey yapmadıysanız neden 120 TL aldınız dedim. Saygısız bir ifadeyle 'İstediğin yere şikayet et, nasılsa bir şey olmaz' diye cevap verdiler.Özgür Tesisat'a iş yaptırmayı düşünenler: Bu adamlar dürüst esnaf değil. Siz de, cihazla bakmamız gerekiyor diye ya da küçük bir iş için büyük ücretler ödeyerek dolandırılabilirsiniz. Üstelik tamir etmiyorlar, üstüne bir de sağlam olanı bozuyorlar. Benim başıma geldi bunlar, sizin de bilginiz olsun.

2017:09:20 06:33:52
Emre SARIER

Emre SARIER

Evimin tesisat döşemesinde patlak vardı sağolsun çok efendi bir oğlu var hemen ilgilendi makineyle patlak noktayı tespit edip onardı fiyat konusunda da çok ekonomik tavsiye ederim herkese.

2020:09:23 12:44:32
Hüseyincan Erdoğdu

Hüseyincan Erdoğdu

Eskişehirin tesisat alanında en iyi firması diyebilirim fiyatları da yazılanın aksine gayet uygun. Ailecek çalışıyorlar sanırım genç çocuk çok iyi döşüyor.

2020:09:23 12:56:17
Mücahit Öz

Mücahit Öz

Çok güzel ilgilendiler ustaların ellerine sağlık makine ile nokta tespit yaptılar sorunu çözdüler

2020:09:23 12:23:40
hilmi yörüten

hilmi yörüten

Çok güzel ilgilendiler uygun fiyatla sorunu çözdüler.

2020:09:23 12:26:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı