Eskişehir Güçlü Tesisat

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Eskişehir Güçlü Tesisat

Eskişehir Güçlü Tesisat, Eskişehir şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir tesisat firmasıdır. 1990 yılında kurulan işletme, tesisat alanında geniş bir tecrübeye sahiptir ve müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Eskişehir Güçlü Tesisat, kurulduğu günden bu yana şehrin en güvenilir tesisat firmalarından biri olmayı başarmıştır. Yılların verdiği deneyim ve uzman kadrosuyla, her türlü tesisat sorununa çözüm sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Eskişehir Güçlü Tesisat, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Her bütçeye uygun çözümler sunan işletme, kaliteli malzemeler kullanarak uzun ömürlü çözümler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli malzeme kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Eskişehir Güçlü Tesisat, tesisat sorunlarınızı hızlı ve profesyonel bir şekilde çözmek için en doğru tercihtir. Uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Eskişehir Güçlü Tesisat Yorumlar - 1

user312929

Eskişehir Güçlü Tesisat Tesisatçı firmasıyla yaşadığım deneyim oldukça olumlu oldu. Hızlı ve profesyonel bir hizmet aldım. Sorunumu kısa sürede çözüme kavuşturdular ve fiyat konusunda da oldukça makul bir teklif verdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Ekim 2024
Uğur Sarıkaya

Uğur Sarıkaya

50 km ilçeye geldi 400 tl yol ücreti istedi. Usta 50 km yol dedim gel git 100 km dedim hadi yaksın yaksın araç 150 yaksın dedim. Ben koca minibüs ile gelicem dedi. Neyse çıktı geldi usta bir baktım gazlı küçük araç ile gelmiş. YALAN 1… sonra arızan yok Dedi işi 10 dk sürmedi ( 25 dk durduysa 15 dk sohbet ) ne kadar dedim 1000 lira dedi komşular vardı araç şöyle böyle demedim uzatmadım eeee 800 olsun dedim 10 dk işi sürmediği halde (pazarlık üstüne pazarlık oluyor dedi)Ben yine ses çıkarmadım 800 verdim yolladımHani arıza tespit etse veya bi yarım saat falan ciddi ciddi uğraşa 1000 ede eyvallahSözün kısası(Vallahi insanlar PARA KAZANAYIMDA NASIL KAZANIRSAM KAZANAYIM OLMUŞ)Yani adam kaçak yok kardeşim 600 ücretimiz 100 de gaz parası at falan yokHeryerden kazanıyorlarEeee neymiş 50 km yol gelcem 400 tl alırım dediği gibi bende 3 adam falan gelecek koca koca cihazlar getirecek minübüsle falan sandım…Fazla para aldıysa zaten RABBİM yedirmez o sadece HAKKI olduğunu düşünür…

2023:11:05 20:16:03
Emine Öğretmen

Emine Öğretmen

Kameralı ve sesli cihazlarıyla şu kaçağı tespiti yaptırdım. Sırf para almak icin arıza var demediler güvenilir bir firma Işe zamanında geldiler ve profesyonel hizmet sundular.

2020:10:12 08:08:27
Topall - U

Topall - U

Evimin banyo tesisatında su kaçağı vardı, ayrı zamanlarda üç tesisatçı geldi tamam oldu dediler sızıntı kesilmedi, komşumla kavgalı oldum illallah dediğimde Hızır gibi imdadıma yetiştiler. Özellikle termal kamerayla kırılmadan dökülmeden özenle su kaçağını bulup beni komşumla kötü olmaktan kurtardı. Yeri adresi belli, dükkanı olan karşınızda muhatap bulabileceğiniz işletme. Eğer tesisatla ilgili sorununuz varsa düşünmeden başvurun.

2020:05:25 19:25:55
Nuray GÜRBÜZ

Nuray GÜRBÜZ

3.kattan garaja kadar sızan su kaçağını tek bir fayans bile kırmadan kamera ile tespit ettiler. Hızlı ve titiz çalışmalarından memnun kaldık apartman olarak. Verdiğimiz para aldığımız hizmeti hak etti.

2020:05:26 21:46:34
bayram genç

bayram genç

İbrahim bey yıllardır çözülmeyen üst kat klozet kaçağı sorununu kolayca bulup halletti. Alternatif seçenekler sunarak en pratiği ile çözüm üretti. İşinde profosyenel birisi tekrar teşekkür ederiz.

2020:05:26 11:19:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı