Eskişehir Aydın Tesisat

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Aydın Tesisat

Eskişehir Aydın Tesisat, Eskişehir şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir tesisat firmasıdır. 1990 yılında kurulan firma, geniş bir tecrübeye sahip olup müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Eskişehir Aydın Tesisat, kurulduğu günden bu yana şehrin tesisat ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaktadır. Yılların verdiği deneyim ve uzman kadrosuyla, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli malzeme kullanımı
  • Detaylı fiyatlandırma

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • 24/7 acil servis imkanı
Eskişehir Aydın Tesisat, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, tesisat sorunlarınızı en kısa sürede çözmek için hizmet vermektedir. Uygun fiyatlarla kaliteli hizmet almak istiyorsanız, tercihinizi Eskişehir Aydın Tesisat'tan yana kullanabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Aydın Tesisat Yorumlar - 1

user312921

Eskişehir Aydın Tesisat oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Sorunumu kısa sürede çözdüler ve fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Ekim 2024
umut burak

umut burak

Banyodaki bataryanın maşonu plastik borunun içinde kırıldı kaldıydı ilkbaş başka usta çağırdım arkadaş uğraştı yapamadı fayanslar kırılcak dedi ama Aydın usta gerçekten işinde çok başka geldi 10 dkda sorunumu çözdü biyeri kırmamıza gerek kalmadı işinin ehli kesinlikle tavsiye ederim düşünmeden cagırın ustamdan Allah razı olsun

2024:01:17 17:58:38
Elvan

Elvan

Usta işinin ehli gece saat olmasınar agmen gece gelip klozet tıkanıklıgını actı ve her türlü tesisat işimi yaptı çook kaliteli ve dürüst insan herkeze tavsiye ediyorum..

2023:10:06 13:01:29
Selva A

Selva A

Bana ücretleri yüksek geldi, taharet musluğu değiştirdik 350 liraNot: yapan beyefendi arayıp taktığı musluğun garantili ve kaliteli olması dolayısıyla fiyatının yüksek olduğunu bu sebeple 350 liranın normal olduğunu belirtti bilginize

2023:12:27 16:31:54
Ozan Alper TAŞTAN

Ozan Alper TAŞTAN

Ali usta geldi arızalı musluğumu sorunsuz halletti kendisine teşekkür ederim herkese tavsiye ederim

2024:01:23 14:36:22
Hande Uysal

Hande Uysal

Eskisehir de yeni ve kimi arayacağıni bilmeyen herkes gönül rahatlığıyla arayabilir hem iyi bir insan hem de temiz iş yapıyor kimi arayacağımi bilmeden tesadüfen aradım ve çok memnun kaldım kesinlikle

2024:01:12 17:14:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı