Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Eskişehir Tozmanlılar Yapı Market

Tozmanlılar Yapı Market, Eskişehir şehrinde hizmet veren köklü bir yapı markettir.

Tarihçe

Tozmanlılar Yapı Market, 1995 yılında Eskişehir'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Hizmet ve Ürünler

Tozmanlılar Yapı Market, inşaat malzemeleri, boya, elektrik ve su tesisatı gibi birçok alanda geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Ayrıca, ev dekorasyonu ve bahçe düzenlemesi gibi alanlarda da müşterilerine çeşitli seçenekler sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Tozmanlılar Yapı Market, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyat politikası benimsemektedir. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı hedeflemektedir.

Müşteri Hedef Kitlesi

Tozmanlılar Yapı Market, hem bireysel müşterilere hem de inşaat firmalarına hizmet vermektedir. Geniş ürün yelpazesi sayesinde her türlü ihtiyaca cevap verebilmektedir.

İşletmenin Farklılıkları

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyat politikası
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Profesyonel ve deneyimli kadro
Tozmanlılar Yapı Market'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Geniş ürün yelpazesi, uygun fiyat politikası ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Tozmanlılar Yapı Market Yorumlar - 1

user312915

Eskişehir Tozmanlılar Yapı Market Tesisatçı oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Tesisat sorunlarımı kısa sürede çözüme kavuşturdular ve işlerini titizlikle yaptılar. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Ekim 2024
Ersin KIŞLA

Ersin KIŞLA

Bir tane matkap ucu aldım.Betona bile değil Duvar delmeye çalışırken Matkap ucu yamuldu ve ucu dümdüz oldu.İade için götürdüğümde Bana verdiği cevap "Abi bunlar adi oluyor zatenYapılacak bir şey yok"Dedi.O zaman Adi malı Niye satıyorsun kardeşim? Satıyorsan da bu mal iyi değil diye söylemen gerekmez mi? Bu mu müşteri memnuniyeti???

2023:08:26 15:46:03
Hasan Demir

Hasan Demir

İş tecrübesi, pozitif yaklaşım tarzı, müşteri memnuniyetine verilen önem, güleryüz ve uygun fiyat denilince akla Tozmanlılar Yapı Market gelir.Anlatmaya gerek yok :) Gidip görmeniz lâzım.Her ihtiyaca uygun bu kadar malzeme çeşidini birarada bulabileceğiniz nadir bir yapı market.

2019:10:18 01:05:27
Kemal Güner Poyraz

Kemal Güner Poyraz

Bir çok kurumsal firmadan daha çok ürün çeşiti var, çalışan personel son derece ilgili ayrıca ürün yelpazesi geniş olmasına rağmen fiyatlar inanılmaz uygun, ben banyo için lavabo almaya gittim ama ürünleri görünce komple banyomu yeniledim anahtar sadece ürün satıp bırakmıyorlar ürün satışı sonrası ustalık hizmeti içinde yönlendiriyorlar

2019:10:17 18:12:26
SELİM Korkar

SELİM Korkar

İnşaat ve yapı malzemelerinde uygun fiyat kaliteli ürün ve aranılan herşeyin bulunabileceği tek adres diyebilirim @Tozmanlılar Yapı Market için. Kesinlikle uğramanızı tavsiye ederim.

2019:10:18 08:36:47
Zafer Güler

Zafer Güler

Eskişehir’in Neredeyse Temelden Çatıya Kadar Tüm Ürünlerini Bulunabileceği Tek Yer Diyebilirim.Güler Yüzlü EkipZamanında TeslimatEkonomik FiyatlarDAHA NE OLSUNTEŞEKKÜRLER TOZMANLILAR YAPI MARKET

2019:10:17 17:45:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:45
  • Salı 08:30–19:45
  • Çarşamba 08:30–19:45
  • Perşembe 08:30–19:45
  • Cuma 08:30–19:45
  • Cumartesi 08:30–19:45
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı