Kanaat Tesisat Ldt. Şti.

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Kanaat Tesisat Ltd. Şti. Eskişehir

Kanaat Tesisat Ltd. Şti., Eskişehir şehrinde uzun yıllardır tesisat sektöründe hizmet veren köklü bir firmadır. 1990 yılında kurulan şirket, geniş bir müşteri portföyüne sahip olup, kaliteli hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Tarihçe

Kanaat Tesisat Ltd. Şti., kurulduğu günden bu yana şehirdeki birçok projede yer almış ve güvenilirliğini kanıtlamıştır. Deneyimli kadrosu ve profesyonel yaklaşımıyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Şirketimiz, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Her bütçeye uygun çözümler sunarak müşterilerinin beklentilerini karşılamayı amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Kaliteli malzeme kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri odaklı yaklaşım
Kanaat Tesisat Ltd. Şti.'yi tercih etmeniz durumunda, profesyonel bir ekip tarafından kaliteli hizmet alacağınızdan emin olabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimizdir ve işimizi titizlikle yaparak güvenilirliğimizi korumaktayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Kanaat Tesisat Ldt. Şti. Yorumlar - 1

user312861

Eskişehir Kanaat Tesisat Ltd. Şti. gerçekten profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Tesisat sorunlarımızı kısa sürede çözüme kavuşturdular ve işlerini titizlikle yaptılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Ekim 2024
aslı

aslı

Kombi değiştirirken bir kaç yere sorduktan sonra bu firmayı tercih ettim . Kombinin yeri değişecekti , tesisat projesiyle her şeyle ilgilendiler . Tesadüfen yorumlara denk geldim ve şaşırdım gerçekten .Sanırım sadece memnun olmayanlar yorum yapmış. Memnun kalanlar çoğunluktadır eminim çünkü bizim sitenin yarısı bu firmaya yaptırdı . Şikayet de duymadım. Çok nazik ve güler yüzlü bir firma. Hiç mağdur etmeden , kısa sürede ,gayet de uygun fiyata hallettiler işimi . Teşekkür ediyorum kendilerine . Çok yorum yazan bir insan değilim ama kötü yorumları görünce haksızlık yapıldığını düşündüm .

2022:02:19 08:18:02
Yavuz Bülent Köse

Yavuz Bülent Köse

Bu firmadan 2015 yılında yarı hermetik kombi aldım. Fakat kombiyi projesiz bir şekilde bacaya bağlayıp gittiler. Eski kombiyi de almışlardı. Şu anda esgaz ile baca uzatmak borusu olmadan bağlandığı için sıkıntı yaşıyorum. Ayrıca prpje revizyonu da gerekli. Fakat kendileriyle iletişime geçtiğimde sorunu düzeltme konusunda ilgi göstermediler.

2022:05:11 18:46:24
Gonca bağlar

Gonca bağlar

Sanırım artık karınları doymuş ve müşteri istemiyorlar. Doğalgaz tesisatını yaptırmak ve kombi satın almak için kendileri ile görüştük, eve gelip teşhis yapmaları 3 gün sürdü, yoğunlukları olabilir anlayışla karşıladık. Eve geldiler bakıp gittiler ve biz sizi fiyat vermek için arayacağız dediler, 2 gün geçti aramadılar. Ardından aradığımızda yine fiyat verecek arkadaş yok size şu an fiyat veremeyiz gibi bir şey söylediler. Neden böyle yaptıklarını sorduğumuzda ise "BEĞENMİYORSANIZ YAPTIRMAYIN" şeklinde bir cevap aldık. Bu şekilde esnaf olunmaz, bugün olan müşterin yarın bakarsın kalmamış olur. O yüzden müşteri ile nasıl konuşması gerektiğini dahi bilmeyen birinin yapacağı işten de hayır gelmez. Kendileri ile iş yapmayı bırakın görüşmenizi bile tavsiye etmem. Berbat bir yer!

2019:09:12 12:15:10
Furkan hürkan

Furkan hürkan

Firma Sakarya caddesinde. Bana göre 10 numara firma E.C.A ve viessmann kombileri var. Ben E. C. A kombi taktırdım. 3 senedir kullanıyorum hiç problemin yok. 2 arkadaşa tavsiyem üzerine eca takdırdılar. Problemleri yok.

2018:12:20 10:02:47
Ayse Dogan

Ayse Dogan

ECA Şofben aldım ve dogalgaz tesisatı yenilettim. Ozellikle hermetik dik baca denilince çok kırıp dökecekler diye gòzüm korkmustu . Hic sorun çıkarmadan işlerini yapan ekibe sahipler .Titiz ve zamanında yaptıkları çalışmada emeği geçen herkese teşekkürler... ısrarla herkese öneririm ...

2019:07:11 16:33:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:30
  • Salı 08:30–18:30
  • Çarşamba 08:30–18:30
  • Perşembe 08:30–18:30
  • Cuma 08:30–18:30
  • Cumartesi 08:30–18:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı