Aşık Eczanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Aşık Eczanesi Eskişehir

Aşık Eczanesi, Eskişehir şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir eczane olarak bilinmektedir. İşletme, geniş bir ürün yelpazesi ile müşterilerine sağlık alanında hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Aşık Eczanesi, 1980 yılında açılmış olup, o günden bu yana Eskişehir halkına kaliteli ve güvenilir ilaç hizmeti sunmaktadır. Yılların verdiği deneyim ve güvenle, müşterilerine her zaman en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Aşık Eczanesi, müşterilerine uygun fiyatlarla ilaç ve sağlık ürünleri sunmaktadır.
  • Kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Deneyimli ve uzman eczacı kadrosu
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
  • Reçetesiz ilaç danışmanlığı
Aşık Eczanesi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, her zaman kaliteli hizmet sunmayı ve müşterilerinin sağlık ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflemektedir. Güvenilir ve uzman kadrosuyla, Eskişehir halkının tercih ettiği bir eczane olmayı başarmıştır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Aşık Eczanesi Yorumlar - 1

user312831

Eskişehir Aşık Eczanesi oldukça temiz ve düzenli bir eczane. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımsever. İhtiyacınız olan ilaçları hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Ekim 2024
Melike İnci

Melike İnci

Yaklaşık yarım saat sıra bekledik sonrasında da 20 dakika sisteme reçete girmelerini bekledik. Çalışanların arasındaki tartışmalara dahi tanık olduk. Reçetedeki ilacın ellerinde olmadığını en son söylediler sağolsunlar. Boşu boşuna bekleyip ilaçları alamadan çıktık. Eskişehirdeki tek nöbetçi eczane olsa ancak gidilir.

2019:06:03 17:33:23
sarkse

sarkse

Pazar günü Vefa grubundaydik çok ilgiliydiler hatta hastadan alınması gereken ücreti de almayıp bu vefadan bizden olsun dediler teşekkürü bir borç biliriz 😊

2021:02:24 14:26:56
Mehmet Yurtsever

Mehmet Yurtsever

İlgi alaka sıfır 1 kere gittim dahada gitmem.Çalışanların asık suratını çekmek isteyenler gidebilir.

2019:06:03 22:56:47
mustafa gönenli

mustafa gönenli

Navigasyonda başka adres de gözüküyor. Gülen yüzleri yok

2017:02:26 04:57:27
ilhan köse

ilhan köse

Eczane...

2021:09:24 10:04:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı