Uzm. Dr. Betül Sevinç

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Uzm. Dr. Betül Sevinç Eskişehir

Uzm. Dr. Betül Sevinç, Eskişehir şehrinde hizmet veren deneyimli bir doktordur. Kendisi uzmanlık alanı olan {uzmanlık alanı} konusunda uzmanlaşmış olup, hastalarına en iyi sağlık hizmetini sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Uzm. Dr. Betül Sevinç, {tarih} yılında Eskişehir'de kendi muayenehanesini açmıştır. O günden bu yana birçok hastaya sağlık hizmeti sunmuş ve güvenilirliğini kanıtlamıştır.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri: {fiyatlar}
  • Tedavi ücretleri: {fiyatlar}

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir doktor kadrosu
  • Modern ve donanımlı muayenehane
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Uzm. Dr. Betül Sevinç'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ve güvenilir hizmet anlayışı, hastalarına verdiği değer ve modern tıbbi ekipmanlarıyla sizlere en iyi sağlık hizmetini sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Uzm. Dr. Betül Sevinç Yorumlar - 1

user312775

Eskişehir Uzm. Dr. Betül Sevinç Fizyoterapist, alanında uzman ve deneyimli bir fizyoterapisttir. Tedavi sürecinde hastalarına büyük bir özen ve dikkatle yaklaşarak en etkili tedavi yöntemlerini uygulamaktadır. Kendisiyle çalışan hastaların memnuniyeti oldukça yüksektir. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir fizyoterapisttir.

4 Ekim 2024
cüneyt ergenç

cüneyt ergenç

Aylardır geçmeyen omuz ağrım için gittim. Ultrasonla baktı, ayrıntılı muayene etti ve yaptığı nöral terapi seansları sonucunda ağrımdan tamamen kurtuldum. kendisi çok ilgili ve sıcakkanlı birisi.Görüşüm ne zaman yayınlanacak?

2023:02:26 10:18:00
Zeynep

Zeynep

İllotibial band sendromum ve çeşitli kas ağrılarım için tedavi ve iğne yöntemi ile tedavi oldum ağrılarım büyük oranda azaldı .Verilen hareketleri düzenli uygulamak da çok etkili oldu benim için . Klinik oldukça temiz ve hijyenik . Doktor hanım oldukça işinde iyi.

2022:10:25 17:53:48
Smg FS

Smg FS

Kronikleşmiş bel ağrısı için gittiğimde doktor hanım çok iyi ilgilendi. Muayenesiyle şikayetlerimi dinlemesiyle ilgisinden memnun kaldık. Uyguladığı tedaviden sonra ağrım ciddi oranda geriledi takiplerimi olmaya devam ediyorum.

2022:10:18 13:13:34
Onur Bilge

Onur Bilge

Güler yüzle karşılanıyorsunuz. Ortam oldukça hijyenik. Ozon tedavisine başladım. Çok yoğun çalışıyordum, bu yüzden gitmiştim. Enerjimi yeniledi. Herkese tavsiye ederim.

2022:12:27 16:53:00
Oguzcan Kinikoglu

Oguzcan Kinikoglu

Aynı şehirde yaşayan bir yakınımı kendisine yönlendirdim. Hemen ardından arayarak hastamla ilgili geri dönüşlerini iletti. Yakınım çok memnun kaldı. Ben de bir hekim olarak kendisine etik ve ilgili yaklaşımından ötürü bu mecradan teşekkür ediyorum.

2022:10:25 15:43:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–19:00
  • Salı 11:00–19:00
  • Çarşamba 11:00–19:00
  • Perşembe 11:00–19:00
  • Cuma 11:00–19:00
  • Cumartesi 11:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı