Fzt. Emin Yılmaz, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Fzt. Emin Yılmaz, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon

Fzt. Emin Yılmaz, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Eskişehir şehrinde hizmet veren bir fizyoterapi merkezidir. 10 yıldan fazla bir süredir sağlık sektöründe faaliyet gösteren işletmemiz, uzman fizyoterapistlerimiz ve modern ekipmanlarımız ile müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Fzt. Emin Yılmaz, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon merkezi, 2010 yılında Emin Yılmaz tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana binlerce hasta tarafından tercih edilen merkezimiz, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışı ile tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

İşletmemizde fiyatlar, hizmetin türüne ve süresine göre değişiklik göstermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Uzman fizyoterapistler
  • Modern ekipmanlar
  • Bireysel tedavi planları
  • Geniş hizmet yelpazesi
İşletmemizi tercih etmeniz durumunda, uzman kadromuz ve modern ekipmanlarımız sayesinde en etkili fizyoterapi hizmetini alacağınızdan emin olabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti bizim için en önemli önceliktir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Fzt. Emin Yılmaz, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Yorumlar - 1

user312767

Eskişehir Fzt. Emin Yılmaz, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Fizyoterapist hakkında çok memnun kaldım. Tedavi sürecimde bana çok yardımcı oldu ve profesyonel bir şekilde ilgilendi. Kendisine çok teşekkür ederim.

4 Ekim 2024
Sıla Kebab

Sıla Kebab

2023:08:20 18:01:12
Fatma BİRTEKER

Fatma BİRTEKER

2022:05:28 16:41:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı