Yıldız Otopark

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Yıldız Otopark

Yıldız Otopark, Eskişehir şehrinde hizmet veren güvenilir ve kaliteli bir otopark işletmesidir. 1995 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır müşterilerine güvenli ve uygun fiyatlı otopark hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Yıldız Otopark, Eskişehir'in en eski otoparklarından biridir. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Deneyimli ve profesyonel kadrosuyla her zaman müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Günlük, haftalık ve aylık otopark hizmetleri sunulmaktadır.
  • Fiyatlar, konum ve süreye göre değişiklik gösterebilir.
  • Ödeme seçenekleri arasında nakit ve kredi kartı bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • 24 saat güvenlik kameralarıyla izlenen bir otopark alanı.
  • Merkezi konumuyla şehir merkezine kolay erişim imkanı.
  • Engelli park yeri ve özel araç bakım hizmetleri.
Yıldız Otopark, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla Eskişehir'de tercih edilen otoparklardan biridir. Uygun fiyatları ve müşteri odaklı yaklaşımıyla her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Yıldız Otopark Yorumlar - 1

user312745

Eskişehir Yıldız Otopark oldukça geniş ve düzenli bir otopark. Araç park etme konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Personel de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Ekim 2024
gamze önem

gamze önem

15 gün önce henüz yeni satın aldığım aracı güvenli olsun diyerek Yıldız Otoparka bıraktım. Anahtarı istediler. Bıraktım. 3 saat sonra geldiğimde arabayı çekerken duvara çarpıp hasar verdiklerini gördüm. İş yeri sigortamız var öderiz dediler. Tutanak tuttuk ancak arabayı çarptığını söyleyen patron ilş yerinde değildi ve 2 saat bekledim gelmedi. Sabah gelin dedi. Sabah 1 saat bekledik. Geldi. Siz gidin sigortam halleder dedi. Hasarlı arabayla Ankaraya kadar geldim.Arabayı servise verdim ancak dosya işlemleri için gerekli hiç bir işlemi yapmayan otopark sahibi telefonlarımızı dahi açmaz oldu. Arabanın servisten çıkması, rehin kalmaması için parayı cebimden ödedim. Hala patronun sigortasına vereceği belgeyi ve paramı almayı bekliyorum. Bundan sonrası yasal olarak hakkımı alabilmek adına devletin kurumları ile kuracağım irtibatla olacak gibi görünüyor. Aman ha kapısından bile geçmeyin. İçerisi derin karanlık... (karanlıkta gördüklerim dava konusu olacağından burada susuyorum)

2020:02:12 09:34:35
Şule Şahin

Şule Şahin

Lanet bir yer otopark demeye 10000 şahit ister binanın altını oymuşlar oraya da otopark demişler o kadar darki arabaların birbirine çarpmadan çıkması imkansız zaten sadece giriş var çıkış aynı kapıdan sağlanmaya çalışılıyor arabanızı çıkarmak için saatlerce bekleyebilirsiniz işletmeci in uslubuna değinmek dahi istemiyorum sözleri ile sizi dövmekten bitiriyor bildiğiniz

2019:07:29 11:51:30
M.şirin Türkan

M.şirin Türkan

Otoparktan cikinca aracı vurmamak için adak adiyabilirsiniz

2021:10:28 09:49:09
Baran Kasımoğlu (Baran)

Baran Kasımoğlu (Baran)

2022:06:30 17:20:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı