Yücel Otopark

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Yücel Otopark Eskişehir

Yücel Otopark, Eskişehir şehrinde hizmet veren güvenilir bir otopark işletmesidir. 1995 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ve güvenli otopark hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Yücel Otopark, Eskişehir'in merkezi bir konumunda bulunmaktadır. Şehirdeki en eski otopark işletmelerinden biri olup, yıllar içinde tecrübesini ve kalitesini arttırmıştır.

Fiyat Politikası

  • Günlük, haftalık ve aylık otopark hizmetleri sunulmaktadır.
  • Fiyatlar, konum ve süreye göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • 24 saat güvenlik kameraları ile izlenen bir otopark alanı.
  • Aracınızı güvenle bırakabileceğiniz kapalı ve açık otopark seçenekleri.
  • Ulaşım kolaylığı ve merkezi konumu ile tercih edilen bir otopark.
Yücel Otopark, Eskişehir'de aracınızı güvenle bırakabileceğiniz, uygun fiyatlı ve kaliteli bir otopark hizmeti sunmaktadır. Merkezi konumu ve 24 saat güvenlik kameraları ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Siz de aracınızı güvenle park etmek istiyorsanız Yücel Otopark'ı tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Yücel Otopark Yorumlar - 1

user312729

Eskişehir Yücel Otopark oldukça geniş ve düzenli bir otopark. Araç park etme konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Personel de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Ekim 2024
ibrahim betus

ibrahim betus

Ufak bir otopark 10 araçlık ya var ya yok Eskişehir gezisinde arabayı bırakmıştık merkezde zaten ama Odunpazarı evlerine uzak kalıyor 1.5 km kadar porsuk çayının dibinde hemen ilk saat 15 tl sonraki saatler 6 lira

2023:01:27 15:54:45
Murat Tosun

Murat Tosun

20.10.2018 tarihinde 3 saatliğine aracımı bu otoparka bıraktım.Eve geldiğimde arka tamponun sağ köşesinde hasar tespit ettim.Muhtemelen otopark içinde yerini değiştirirken başka araca çarpmışlar.Mahkemelik olduk.Ben mağdur oldum,sizde olmayın.😡

2018:10:21 07:34:02
Habil BAYRAKTAR

Habil BAYRAKTAR

Çarşı içi ihtiyaçlarda kullanılabilir

2019:04:26 20:38:59
Fatih Kırat

Fatih Kırat

Biraz küçük ama yeri güzel

2019:08:03 16:45:26
Gökrem Tekir

Gökrem Tekir

2023:02:08 10:22:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı