Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Minik Dostlar Petshop Eskişehir

Minik Dostlar Petshop, Eskişehir şehrinde evcil hayvanlarınız için birbirinden kaliteli ürünleri ve hizmetleri sunan bir petshop'tur. 2005 yılında kurulan işletmemiz, uzun yıllardır sektörde hizmet vermektedir.

Tarihçe

Minik Dostlar Petshop, Eskişehir'de evcil hayvan sahiplerine en iyi hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak büyümeyi ve gelişmeyi başarmıştır.

Fiyat Politikası

Minik Dostlar Petshop, her bütçeye uygun fiyatlarla kaliteli ürünleri müşterilerine sunmaktadır. Hem ekonomik hem de premium seçeneklerle geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve çeşitli evcil hayvan ürünleri
  • Profesyonel ve deneyimli personel
  • Evcil hayvan sağlığı ve bakımı konusunda uzmanlık
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Minik Dostlar Petshop'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ve uzman kadrosuyla evcil hayvanınızın ihtiyaçlarına en iyi şekilde karşılık vermektedir. Siz de Minik Dostlar Petshop'a gelerek evcil dostunuz için en iyisini seçebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Minik Dostlar Petshop Yorumlar - 1

user312721

Eskişehir Minik Dostlar Petshop Evcil Hayvan Mağazası'na son ziyaretimde çok memnun kaldım. Mağaza sahipleri ve çalışanları çok ilgili ve yardımseverdi. Mağaza temiz ve düzenliydi, ürün çeşitliliği de oldukça fazlaydı. Evcil hayvanım için gerekli olan her şeyi bulabildim. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mağaza.

4 Ekim 2024
Zeynep Atıcı

Zeynep Atıcı

Merhaba suriye cinsi hamster yavrusu (1-2) aylık satıyor musunuz? Ona göre uğrayacağım

2023:10:23 23:21:44
ilay Gul

ilay Gul

Gokmeydan. Cadde ustunde cokta buyuk degıl ama nerdeyse butun yem cesıtlerı mevcut. Cadde ustune pek aracta park edemıyosunuz tek sorun bu. Dukyan sahıbı guler yuzlu sohbetkar...

2022:12:23 21:06:24
yucel Kilic

yucel Kilic

Fahri kardeşimi yıllardır tanıyan bilen birisi olarak yaptığı işi severek yapar ve işine saygısı vardır.Güvenle alış veriş yapabileceğiniz tartışılamaz bir dürüstlüğü olan bir kişiliğe sahiptir.

2019:05:15 07:28:04
Seçil Sarikan

Seçil Sarikan

Kesinlikle işini severek ve bilerek yapan, bu zamana kadar verdiği tavsiyelerle son derece güven veren, her türlü sorunla ilgili,alakalı,güler yüzlü bi işletme sahibi.

2019:11:11 15:44:24
HARUN YILDIZ

HARUN YILDIZ

Satıcı arkadaş çok içten ilgili alakalı gözünüz kapalı gidin ne gerekiyorsa yapıyor ayrıca minik dostlarımızı sahiplendirme de yapıyor güzel yürekli arkadaş hayırlı müşteriler olsun Tekrar görüşmek üzere bol kazançlar

2020:10:06 00:38:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:30
  • Salı 09:00–20:30
  • Çarşamba 09:00–20:30
  • Perşembe 09:00–20:30
  • Cuma 09:00–20:30
  • Cumartesi 09:00–20:30
  • Pazar 12:00–18:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı