Espas A.Ş. Katli Otopark

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Eskişehir Espas A.Ş. Katli Otopark

1998 yılında kurulan Espas A.Ş. Katli Otopark, Eskişehir şehrinde hizmet veren öncü otopark işletmelerinden biridir. Şehir merkezinde bulunan modern ve güvenli otoparkımız, müşterilerimize kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Eskişehir Espas A.Ş. Katli Otopark, 1998 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır şehirdeki araç sahiplerine güvenli ve uygun fiyatlı otopark hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Otoparkımızın fiyat politikası, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Saatlik, günlük ve aylık park ücretleri uygun fiyatlarla sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • 24 saat güvenlik hizmeti
  • Katlı otopark sistemi
  • Modern ve temiz alanlar
Eskişehir Espas A.Ş. Katli Otopark, güvenliği ve kaliteyi ön planda tutan bir otopark işletmesidir. Merkezi konumu, uygun fiyatları ve modern hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir otoparktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Espas A.Ş. Katli Otopark Yorumlar - 1

user312679

Eskişehir Espas A.Ş. Katli Otopark oldukça geniş ve kullanışlı bir otopark. Araç park etme konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca otoparkın temizliği de oldukça iyi durumda. Ancak bazen giriş ve çıkışlarda yoğunluk olabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.Puan : 4

4 Ekim 2024
Ümit Günay

Ümit Günay

Açıkçası belediye ait olupta 58 TL gün boyu ücret biraz fazla o yüzden üç yıldız veriyorum çalışanlar güler yüzlü

2022:11:12 16:08:07
mert laci

mert laci

Çalışanlar iyi hoş güler yüzlü, arkadaşlar ,ancak yönetim tam bir soyguncu.Birde belediyeye bağlı kurum .Halkın yanında olması gerekir iken halka nasıl giydiririm havası mevcut.Otoprak yerleri stabilizeyollar gibi delik deşik,toz duman,yıkamada yok,Aylık abone için başvurursan ayın ortasında tam ücret isterler.Aybaşında bir daha isterler.Neyse.. Belediye değişince göreceğiz artık.Espaşı yönetenler ne olacak:))

2020:03:16 13:51:28
emrah birbabaogretmen

emrah birbabaogretmen

Gayet güzel

2023:06:24 20:30:06
Idris Unal

Idris Unal

2020:02:03 21:57:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı