Uluönder Parkıı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Uluönder Parkı

Eskişehir Uluönder Parkı, şehrin merkezinde yer alan geniş bir park alanıdır. Park, ziyaretçilere doğayla iç içe vakit geçirme imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Uluönder Parkı, Eskişehir Belediyesi tarafından 2005 yılında hizmete açılmıştır. O günden bu yana şehir sakinlerinin keyifli vakit geçirebileceği bir dinlenme ve eğlence alanı olmuştur.

Hizmetler ve Fiyat Politikası

  • Park girişi ücretsizdir.
  • Park içinde yürüyüş ve koşu alanları bulunmaktadır.
  • Çocuk oyun alanları ve piknik alanları mevcuttur.

Hedef Kitle

Uluönder Parkı, her yaş grubundan ziyaretçilere hitap etmektedir. Aileler, çocuklar, gençler ve yaşlılar parkta keyifli vakit geçirebilirler.

Eskişehir Uluönder Parkı, şehrin stresinden uzaklaşmak ve doğayla iç içe olmak isteyen herkes için mükemmel bir seçenektir. Ücretsiz girişi ve geniş alanlarıyla ziyaretçilerine keyifli bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Uluönder Parkıı Yorumlar - 1

user312641

Eskişehir Uluönder Parkı, şehrin merkezinde bulunan güzel bir dinlenme ve eğlence alanıdır. Parkın yeşillikleri, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yollarıyla keyifli vakit geçirebileceğiniz bir yerdir. Ayrıca parkın içerisinde bulunan kafelerde oturup çayınızı yudumlayabilirsiniz. Ancak bazen kalabalık olabiliyor ve gürültü seviyesi artabiliyor. Genel olarak temiz ve düzenli bir parktır.

4 Ekim 2024
Gülderen Ayyıldız

Gülderen Ayyıldız

Her zaman yürüyüş yaptığım sakin ve huzurlu bir park

2023:04:21 12:50:16
Sibel Ezgi Epik Alp (Haftasonu Gidelim)

Sibel Ezgi Epik Alp (Haftasonu Gidelim)

Yürüyüş için ideal bir parkuru var. İçerisinde Ayten Usta Gurme bulunuyor. Park yeri yeterli.

2022:11:27 15:22:54
AYKUT ZEYBEK

AYKUT ZEYBEK

Yol kenarı olması biraz gürültülü,Oturacak yerleri filan var çocuk parkı salıncak kaydırak filan mevcut.Süs havuzu mevcut yeşil alanı güzel

2020:07:20 19:18:18
Mavi Gezı Rehberi

Mavi Gezı Rehberi

Uluönder Mahallesinin en güzel parkı, yeşil tabiat alanı, büyük havuzu ve çocuk parkı bulunmaktadır. Spor yapmak, yürüyüş için geniş bir alanı mevcuttur...Parka ulaşım mahalle sakinleri için yürüyüş mesafesinde, Eskişehir halkı için araçla ulaşım imkanı ve otoparkı mevcuttur. Konum olarak YunusemreDevletHastanesi'nin çevreyoluyla arasında yer almaktadır... ULUÖNDER PARKI TEPEBAŞI

2021:04:23 20:40:08
Reyhan Kocalar

Reyhan Kocalar

Kışın biraz soğuk olsada yaz ve ilkbaharda göletiyle, çiçekleriyle, ağaçları, kuşlarıyla güzel zaman geçirilebilecek bir park. İçinde yer alan Ayten Usta Gurme Restaurant acıkanlar yada çay kahve molası vermek isteyenler için nezih bir köşe.

2016:09:07 20:29:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı