Demirağ Kapalı Otopark

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Demirağ Kapalı Otopark Eskişehir

Demirağ Kapalı Otopark, Eskişehir şehrinde bulunan güvenli ve modern bir otopark hizmeti sunmaktadır. İşletme, araçlarını güvenle park etmek isteyen müşterilere 7/24 hizmet vermektedir.

Tarihçe

Demirağ Kapalı Otopark, 2010 yılında Eskişehir'in merkezi bir konumunda hizmet vermeye başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmasıyla bölgenin önde gelen otoparklarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Saatlik, günlük ve aylık park ücretleri mevcuttur.
  • Fiyatlar, araç tipine ve park süresine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • 24 saat güvenlik kameralarıyla izlenen kapalı otopark alanı
  • Modern ve temiz otopark alanları
  • Uygun fiyatlar ve esnek ödeme seçenekleri
  • Engelli park alanları ve asansör hizmeti
Demirağ Kapalı Otopark, güvenli ve konforlu otopark hizmeti sunarak müşterilerin araçlarını güvenle bırakabilecekleri bir ortam sağlar. Modern altyapısı ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilmesi gereken bir otoparktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Demirağ Kapalı Otopark Yorumlar - 1

user312623

Eskişehir Demirağ Kapalı Otopark oldukça geniş ve güvenli bir otopark. Araçlarınızı güvenle bırakabileceğiniz bir yer. Ancak bazen yoğun saatlerde boş yer bulmak biraz zor olabiliyor. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Genel olarak memnun kaldım.

4 Ekim 2024
seçgin B

seçgin B

Bir saatim dolmadan geldiğimde görevli arkadaşı bulamadım zile basıp çağırmam gerekiyormuş çağırdım geldi hala saatim dolmadı o sıra aracı wale arkadaş getiresiye kadar 1 saati doldurdum sadece 2 dakika geçti bunun için benden ilave saat parası aldılar itiraz etmeme rağmen parasında değilim ama etik değildi (ben aracımı yıkamaya vermedim otopark hizmetinizi kullandım sadece 1 saatim dolmadan geldim yerinizde görevli yok görevli geldi aracı çıkardı 1 2 dakka için 40 tl değil 55 TL aldı halbuki gelmişim ben çoktan )

2023:11:15 14:21:45
Servet Cem Barut

Servet Cem Barut

Vale hizmeti çok iyi... güvenilir mekan... detaylı temizlik yaptırdım,fiyatlar uygun.. İngiliz cocker lucky'yi sevmeden ayrılmayın...:)

2023:07:19 09:32:31
Ozlem Tuzun

Ozlem Tuzun

Otoparkın konumu merkezi olduğundan dolayı aracı rahatlıkla bırakıp işlerinizi halledebilirsiniz , birde otopark ın vale hizmetine bayıldım. Otopark sahibi Savaş bey’e bu hizmetinden dolayı teşekkür ederim.

2023:06:20 08:07:24
Süleyman Çetin

Süleyman Çetin

Eskişehir’in en iyi kapalı otoparkı diyebilirim merkeze yakın konumda olması harika üstelik vale hizmetinin ücretsiz olması aracımızada seramik kaplama yapılmıştı çok memnun kaldık iyi çalışmalar

2023:08:01 11:19:14
Abant Erdal

Abant Erdal

çok memnun kaldım , çok kibarlar. Vale hizmeti süperdi fiyatta uygundu

2023:11:08 10:33:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı