Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Büyükpark

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Büyükpark

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Büyükpark, Eskişehir şehrinde bulunan geniş bir park alanıdır. Park, şehir sakinlerine doğayla iç içe vakit geçirme imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Büyükpark, 2005 yılında hizmete açılmıştır. O günden bu yana şehir sakinlerine huzurlu bir ortam sunmaktadır.

Hizmetler

  • Piknik alanları
  • Bisiklet ve yürüyüş yolları
  • Oyun alanları
  • Amfi tiyatro

Müşteri Hedef Kitlesi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Büyükpark, her yaş grubundan ziyaretçilere hitap etmektedir. Aileler, çocuklar, gençler ve yaşlılar parkta keyifli vakit geçirebilirler.

Neden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Büyükpark Tercih Edilmelidir? Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Büyükpark, şehir merkezine yakın konumu ve geniş yeşil alanlarıyla şehir sakinlerine doğayla buluşma fırsatı sunmaktadır. Ayrıca çeşitli etkinlikler ve konserler de düzenlenmektedir, bu da parkı daha cazip hale getirmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Büyükpark Yorumlar - 1

user312527

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Büyükpark, şehrin en güzel ve büyük parklarından biri. Yeşillikler içinde yürüyüş yapmak, çocuklar için oyun alanları, spor yapmak için alanlar ve dinlenme alanları bulunuyor. Ayrıca düzenlenen etkinliklerle de oldukça canlı bir atmosfere sahip. Eskişehir'e gelen herkesin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir yer.

4 Ekim 2024
pınar karakartal

pınar karakartal

29 ekim haftasonu oradaydık. Böyle güzel bir parkı kazandıran belediyeye teşekkürler. Farklı bir şehirde yaşıyoruz, gezmek için geldik. Parkın dizaynı, bitki seçimi, banklar, heykeller... Eskişehirliler çok şanslı.

2023:11:08 08:45:57
Taha Okutan

Taha Okutan

Her yerde başıboş köpek var ve 1-2 tane değil, eğer o köpeklerden 1 tanesi saldirsa hepsi bizi parçalar korkarak geçiyoruz.

2023:11:03 21:25:51
Tuncay Çakmak

Tuncay Çakmak

Çok keyifli ve ferah bir yer.

2020:09:17 14:44:44
Nebula

Nebula

Çok güzel bir yer belediyeyi tebrik ederim harika bir iş yapmışlar göze hitap ediyor huzurlu

2021:10:03 18:16:02
Murat Yaylacam

Murat Yaylacam

Çok güzel çok temiz ve düzenli

2023:07:06 13:12:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı