Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Dinlenme Parkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Dinlenme Parkı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Dinlenme Parkı, Eskişehir şehrinde yer alan geniş ve yeşil bir dinlenme alanıdır. Park, ziyaretçilere doğayla iç içe vakit geçirme imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Dinlenme Parkı, 2005 yılında hizmete açılmıştır. O günden bu yana şehir sakinlerine huzurlu bir ortam sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Parkın girişi ücretsizdir ve ziyaretçilerin keyifli bir zaman geçirmesi amaçlanmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş yeşil alanlar
  • Oyun parkı ve spor alanları
  • Piknik alanları ve mangal yapma imkanı
  • Yürüyüş ve koşu parkurları
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Dinlenme Parkı, şehir hayatından uzaklaşmak ve doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen herkes için mükemmel bir seçenektir. Aileler, çocuklar, sporcular ve doğa severler için ideal bir dinlenme alanıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Dinlenme Parkı Yorumlar - 1

user312483

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Dinlenme Parkı oldukça güzel bir park. Yeşillikler içinde, temiz ve düzenli bir alan. Çocuk oyun alanları, spor alanları ve dinlenme alanlarıyla herkesin ihtiyacını karşılayacak şekilde düzenlenmiş. Ayrıca park içindeki gölet ve yürüyüş yolları da oldukça keyifli. Eskişehir'de vakit geçirmek için ideal bir yer.

4 Ekim 2024
mehmet ismail çakar

mehmet ismail çakar

Yaz mevsiminde Yenikent sakinleri için en güzel mesire yerlerinden biri .Mangal yakmak yasak, ama çay demleyip atıştırmalık birşeyler ile yazın keyfini çıkarabilirsiniz.

2022:06:15 17:01:51
Zülâl

Zülâl

park geniş ve gayet temiz. Oturma alanları yeterli sayıda. Çiçek ve yeşilliğin arasında dinlenip gerçekten huzur bulabileceğiniz bir yer

2021:12:30 19:55:36
Murat GÜMÜŞ

Murat GÜMÜŞ

Tek eksiği tuvalet olmayışı. Birde havuz var ama şu yok içinde. Kullanılmayacaksa doldurulsun yeşil alan yapılsın veya WC yapılsın havuzun olduğu yer.

2018:09:08 16:36:32
Adnan Kıraç

Adnan Kıraç

Çok güzel böyle bir parkı yıldıztepe de istiyoruz

2020:10:24 11:39:02
Mehmet Şahintürk

Mehmet Şahintürk

Guzel bir sehir gezilip gorülmesi gerekir

2017:08:27 12:00:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı