Kanlıkavak Parkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Kanlıkavak Parkı Eskişehir

Kanlıkavak Parkı, Eskişehir şehrinde doğayla iç içe keyifli bir zaman geçirmek isteyenler için harika bir seçenektir. Park, ziyaretçilere yeşillikler arasında yürüyüş yapma, piknik yapma ve spor aktiviteleri gerçekleştirme imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Kanlıkavak Parkı, Eskişehir Belediyesi tarafından şehre nefes aldırmak amacıyla oluşturulmuştur. Park, 2005 yılında hizmete açılmış olup o günden bu yana şehrin önemli rekreasyon alanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Kanlıkavak Parkı'na giriş ücretsizdir. Park içerisinde bulunan kafe ve restoranlardan alınan hizmetler ücretlidir.

Önemli Özellikler

  • Doğayla iç içe bir ortam
  • Piknik alanları
  • Yürüyüş ve koşu parkurları
  • Çocuk oyun alanları
Kanlıkavak Parkı, şehrin stresinden uzaklaşmak ve doğanın tadını çıkarmak isteyen herkes için mükemmel bir kaçış noktasıdır. Aileler, çiftler ve arkadaş grupları için ideal bir dinlenme ve eğlence mekanıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı Kanlıkavak Parkı Yorumlar - 1

user312449

Eskişehir Kanlıkavak Parkı oldukça güzel ve huzurlu bir atmosfere sahip bir park. Yeşillikler içinde yürüyüş yapabilir, banklarda oturup dinlenebilirsiniz. Ayrıca çocuklar için oyun alanları da mevcut. Temiz ve düzenli bir park. Kesinlikle ziyaret edilmeye değer.

4 Ekim 2024
Pamir Çerçi

Pamir Çerçi

Kanlıkavak Parkı, Eskişehir'in en güzel dinlenme alanlarından biri olarak öne çıkıyor ve özellikle yaz ve bahar aylarında Eskişehirlilerin yoğun ilgisini çekiyor. Park, Kırmızıtoprak Mahallesi'nde bulunuyor ve 10 bin metrekarelik bir alana yayılıyor. Doğa içerisinde spor yapmayı sevenler için fitness alanları ve çocuklar için oyun alanları mevcut.Kanlıkavak Parkı, tarihiyle ve hakkında anlatılan ilginç efsaneleriyle de dikkat çekiyor. Parkın tarihi, aşk hikayeleri ve çaydaki canavar efsanesi gibi anlatımlarla zenginleşiyor. İçerisindeki muhteşem doğal güzelliklerin yanı sıra engelli çocuklar için özel olarak tasarlanmış oyun alanları, fitness alanları, süs havuzu ve yürüyüş parkurları bulunuyor. Bisiklet yolları ve piknik yapılacak alanlar da parkın özellikleri arasında.Bu park, Eskişehir halkının ve ziyaretçilerin rahatlıkla ulaşabileceği bir konumda yer alıyor. Toplu taşıma araçlarıyla ulaşım için 31S, 43S, 63K, 9S numaralı otobüs hatları kullanılabilir. Parkın yeşil atmosferi ve dinginliği, özellikle yaz ve bahar aylarında canlı bir ortama dönüşüyor ve ziyaretçilere huzurlu bir deneyim sunuyor

2024:01:02 11:18:52
Emine dolamac

Emine dolamac

Porsuk çayı boyunca yürüyüş ve bsisikler yolları olan bol yeşillik,yeme içme için kafeler mevcut, ahşap masalar ve kamp sandalyesi ile de oturma imkanı var, oyun parkı, basketbol sahası da mevcut, hayvanlar için uygun,wc mevcut,mangal yasak

2023:10:15 14:33:09
Selin Özmen

Selin Özmen

Porsuk kenarinda yemyesil ve her daimKalabalik olan park. Adalara gore daha mudavim bir kitlesi olan, merkeze biraz da alternatif, moda-caddebostan enerjisnde💚 sabah yuruyusleri için ideal. Mis gibi park.

2023:09:11 17:53:17
Feyzullah Akyüz

Feyzullah Akyüz

Yürüyüş yolu var.Evcil hayvan gezdirilebilie. Çocuk parki ve lavaboda var. Aile icin uygun.

2024:01:23 12:30:14
Obur Penguen

Obur Penguen

Mükemmel bir yer. Herkese hitap edecek bir köşesi var. Suyun kenarında sandalyenizi atıp keyifle bir şeyler yiyip içebileceğiniz içinizin huzur dolacağı bir alan. Bir dahaki gelişimde burada daha fazla vakit geçirmek isterim. Gün batımında hoş oluyor.

2023:09:26 16:07:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı