Eskişehir Boyacı – Eskişehir Boyacı Hüseyin Usta

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Boyacı - Eskişehir Boyacı Hüseyin Usta

Eskişehir Boyacı - Eskişehir Boyacı Hüseyin Usta, Eskişehir şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir boyacı işletmesidir. Müşterilerine kaliteli ve profesyonel boyama hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Eskişehir Boyacı - Eskişehir Boyacı Hüseyin Usta, 1990 yılında Hüseyin Usta tarafından kurulmuştur. O günden bu yana şehrin birçok evine ve iş yerine renk katmış ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur.

Fiyat Politikası

İşletmemiz, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Fiyatlarımız, yapılan işin türüne ve boyutuna göre değişiklik gösterebilir. Detaylı fiyat bilgisi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli bir ekip
  • Kaliteli boya ve malzemeler kullanımı
  • Hızlı ve titiz çalışma
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Eskişehir Boyacı - Eskişehir Boyacı Hüseyin Usta'yı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekibimiz, kaliteli hizmet anlayışımız ve uygun fiyat politikamız ile müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için buradayız. Bize ulaşın ve eviniz veya iş yeriniz için renkli ve şık bir görünüm elde edin.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Boyacı – Eskişehir Boyacı Hüseyin Usta Yorumlar - 1

user312377

Eskişehir Boyacı Hüseyin Usta gerçekten işini çok iyi yapan bir usta. Hem kaliteli malzemeler kullanıyor hem de işçiliği çok titiz ve düzgün. İşini severek yaptığı belli oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Ekim 2024
Çiğdem Kayur

Çiğdem Kayur

Hüseyin usta evimizi bugün teslim etti. Heryer pırıl pırıl dediği günde saatte bitirdi. İşçiliği çok iyi evden çıktığında yerlerde tek damla boya yoktu. Prizler vs herşey temiz. Teşekkür ediyorum hayırlı bol kazançlar.

2023:08:19 20:00:36
Fatma Altın

Fatma Altın

Hüseyin ustaya bir ay önce eşyalı olan evimizi boya badana ettirdik ve kapılarımızı boyattik, işçiliği ve babacan tavrıyla bize kendini sevdirdi. İki kişi beraber geldiler evimize diğeri de Resul amcaydi, gerçekten çok temiz ve özenli çalıştılar 3+1 evimizi 2 günde bitirdiler, 1 gündede kapılarımızı ve portmantomuzu boyadılar, ufak tefek gözden kaçan hataları gördüğümüz zaman çekinmeden söyledik hiç ikiletmediler, tertemiz çalıştılar yerlerde hiç boya yoktu kendileri sildiler boyaları, kısacası biz memnun ayrıldık Hüseyin ustadan herşey için teşekkür ediyoruz, selamlar yolluyoruz F & U😊

2023:10:24 21:09:09
Abc Abc

Abc Abc

Evimizin odalarının alçı, duvar ve tavan boyaları dışında kalorifer petekleri, balkon demirleri, oda kapıları ve balkonun dış cephesini tamamladı. Hepsi için ayrı boya kullanıp işini özenle eksiksiz tamamladı. Biz il dışında olduğumuz için ilgilenemedik ama gözümüz kapalı güvenileceğimiz bir ustaya denk geldik. Tavsiye ediyoruz. Evimizin boyadan önceki hali içime hiç sinmiyordu. Boyadan sonra evim gözümde bambaşka oldu. Çok teşekkür ediyoruz. Her türlü boya işi için Eskişehir’deki tek adresimiz artık 👍🏻

2023:09:17 07:47:27
Seher

Seher

Uygun fiyat harika ötesi işçilik. Evimizi boyarken duvarların gerekli bütün tadilatlarını profesyonel şekilde çözdü. Çok temiz çalıştı ve en ince ayrıntısına kadar hiçbir şeyi göz ardı etmedi. Aldığı paranın da çok daha üstünde kalitede performans sergiledi. İşini severek yapan kaliteli insanlara hasret kalmışız. Gurur duyduk. Aldığı para sonuna kadar helal olsun. Evinizin duvarlarını güvenle teslim edip arkanıza bile bakmayın. Şiddetle tavsiye ederim.

2023:09:18 13:47:59
Fearless Felix

Fearless Felix

Kendisini google üzerinden buldum. Evimizin tüm boya işlerini yaptı. Söz verdiği tüm detayları eksiksiz tamamladı. Çok memnun kaldık. İyi ki tanıştık. Buradan teşekkür ediyorum. Süleyman.

2023:09:17 07:32:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar 08:00–20:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı