Manastır Cocktail Bar & Club

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Manastır Cocktail Bar & Club Eskişehir

Manastır Cocktail Bar & Club, Eskişehir şehrinde eşsiz bir eğlence deneyimi sunan bir mekan olarak hizmet vermektedir. İşletme, kokteyllerden canlı müzik performanslarına kadar geniş bir yelpazede hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Manastır Cocktail Bar & Club, 2015 yılında Eskişehir'in merkezinde açılmıştır. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve eğlenceli atmosferi ile müşterilerine unutulmaz anlar yaşatmaktadır.

Fiyat Politikası

Manastır Cocktail Bar & Club, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Kokteyl fiyatları genellikle piyasa ortalamasının altında tutulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş iç mekan ve açık hava alanı
  • Profesyonel bar ekibi
  • Canlı müzik ve DJ performansları
  • Özel etkinlik ve partiler düzenleme imkanı
Manastır Cocktail Bar & Club, kaliteli hizmet anlayışı, eğlenceli atmosferi ve geniş iç mekanı ile Eskişehir'de tercih edilmesi gereken bir eğlence mekanıdır. Arkadaşlarınızla keyifli bir gece geçirmek istiyorsanız, Manastır sizin için ideal bir seçenek olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı Manastır Cocktail Bar & Club Yorumlar - 1

user312357

Eskişehir Manastır Cocktail Bar & Club Gece Kulübü, harika bir atmosfere sahip bir mekan. İçecek çeşitliliği oldukça geniş ve kaliteli. Müzikler de çok eğlenceli ve dans etmek için ideal bir ortam sunuyor. Personel de oldukça ilgili ve güler yüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Ekim 2024
Onur Buldan

Onur Buldan

Arkadaslar 10.000 tl sorun deĝil 2 erkek gidik köşeye şikisdirdilarOynama yazak kapicilar yerimize gönderiyior ortama giremiyioruz.Musik 🎶 güzel, rüşvet 1400 tlKapiçalara, bençe deymez baṣka yere gindin daha Rahat bir ortam olur.

2024:01:13 23:50:30
amon ra

amon ra

Ortam kötü değil ancak surekli bir şey satılmak isteniyor. Bi ara parasını verip allah askina gelmeyin diyesim geldi. Biramiz bitti mi diye abartısız soyluyorum 15 kez kez minciklandi şişeler boş mu diye kontrol edildi. Localar ortamı basitleştirmiş. Krolar çıkmış meşale yakıyor..Gelelim en kötü kısmına!!! O yer gösteren kahverengi deri tayt giyen kaba kadına!! Hayvanmisiz gibi cekistirdi milleti. Normal geçerken bile ittirerek geçiyor. Arkamizdaki 6 kisilik grup biralari bıraktı gitti. Köpeğimişiz gibi davranıyor. Gectigi yerde millet arkasindan bu ne ya dedi durdu.. garsonlar tiril tiril geziyor rahatsizlik veremeden ama o kadın sanki tanrı. Mekan seninse git tek başına otur dabset. Girişte de mekana bakiyoruz oradaki arkadasla kacta kapaniyor diye soruyoruz arkadaşımın sevgilisini tuttu çekti ucretleri alalım diyerek. Kiz sonradan soyledi bize yoksa sıkıntı çıkardı. Korumalar var diye ezilecek degiliz..

2023:10:28 07:33:33
Tuğçe Taş

Tuğçe Taş

Yer göstericinin kendini mekanın sahibi sandığı, kafasına göre hiç bir sebep yokken insanların yerlerini değiştirdiği, özellikle bunu yaparkan varoş, itici, kaba ve saygısız olduğu bir mekan. Sanki müşteri değiliz de rica minnet içeri giriyoruz. Paranızla rezil oluyorsunuz. Kaliteden uzak, eğlence kültürünün e'sinin olmadığı yanından bile geçilmemesi gereken bir mekan. Tüm çevreme de uzak durmalarını ısrarla söyleyeceğim.

2023:11:26 10:16:48
Özge Cengiz

Özge Cengiz

İçerde kendini mekanın sahibi sanan yer gösterici sözde hostesmiş haddini kendini bilmeyen ayarsız terbiyesiz bir kadın var. Bayan olduğumuz halde bizi ittiren ve bize köpek gibi davranan. Paranızla rezil olduğunuz varoş bir ortam. 👎🏻👎🏻 Kaliteden uzak eğlence kültürünün bilinmediği talihsiz bir mekan..

2023:11:26 10:15:30
Eren Su

Eren Su

-Koruma ordusu masanızı izliyor.Dans esnasında partnerinizi öperseniz sarı kart gösteriyorlar.-Alkol servisi berbat .Bir gün gidiyosun çerez veriyorlar yanında diğer gittiğinizde çerez vs yok ama ücret aynı.-Müşteriye omuz atan sonrada omzu yamulunca tribe giren korumalar mevcut.-Yanınızda ki bayan wc'ye gittiğinde masa altında ki askıdaki bayan çantasına bakmadan ; yalnız mısınız?Değilim dediğinde hani nerede diyen korumaya bir çift göz ve bir parça beyin nakli yapılabilir-Müzikler ideal ambiyans güzel ama çalışanlar (Garsonlar hariç) tüm ambiyansı bozuyor

2023:11:11 14:04:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı